|
Anneme yediği her şeyin dokunması |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
teacher7
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Anneme yediği her şeyin dokunmasıGönderim Zamanı: 25 Tem 2021 Saat 18:47 |
|
Hocam merhaba; yarın annem Çorumda bir özel hastanede endoskopi olacak. İyi bir gastroloji uzmanı olduğunu söylüyorlar. Annem iki aydır halsiz ve iştahsız. İlçedeki doktor demir ve vitamin depolarının düşük olduğunu söyleyip demir, b12 iğnesi ve magnezyum yazmıştı. onları kullanınca daha kötü oldu. acildeki tomografide mide duvarında kalınlık ve birkaç şey daha yazıyor. endoskopi önermişlerdi. tatilin bitmesini bekliyoruz. iyice zayıfladı. yediği her şey dokunuyor, midesinde ve karnında ağrı yapıyor. çıkan sonucu da yazarım ama şimdiden sorayım dedim. Acaba tedavisini Ankara-İstanbul gibi bir yerde mi yaptırsam. Ne tavsiye edersiniz. Yaşı 66. Hemoglobn 10.03.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Tem 2021 Saat 12:32 |
|
Türkiye'deki doktorlar hakkında çok bir bilgim yok.
|
|
![]() |
|
teacher7
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2021 Saat 20:16 |
|
Hocam merhaba, annemin midesindeki tümörün mide çıkışını tıkamasından dolayı stent takıldı. Yediği içtiği her şeyi kusuyordu. Şimdi biraz rahatladı. Ne yazık ki doktorlar yapılan ve yapılacak her şeyin (stent, ameliyat, kemoterapi gibi) palyatif olduğunu hastalığın sona geldiğini söylüyorlar. Bu süreçte annem oldukça bitkin halde. Bu durumda kemoterapi almasını tavsiye eder misiniz? Bir de ben sizden öğrendiklerimle CRP yüksekliğinde antibiyotik gerekmediğini biliyorum. WBC değeri normal görünüyor. Bir ara kalp çarpıntısı olmuştu CRP 160 lı rakamları görmüştü. Şu an 45 gibi giç bir ilaç kullanmadan düşmüş 15 gün gibi bir sürede. Onkolog bu CRP yüksekliğine antibiyotik yazmış. zaten düzgün bişey yemiyor. Sizce bu antibiyotik için annemi zorlayalım mı? Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2021 Saat 20:37 |
|
Antibiyotik gerekmez. CRP kanser hücrelerinin yıkılması sonucudur.
|
|
![]() |
|
teacher7
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2021 Saat 12:41 |
|
Teşekkürler hocam. Kanser hücrelerinin yıkılması ne demek hocam. Bu iyi bir şey mi. CRP yükselmesi ve düşmesi bu süreçte çokça yaşanacak diyebilir miyiz?. Bir de annemin 3-5 ay ömrünün kaldığından bahsediyorlar. Bayağı düşkün ve bitkin durumu. Kemoterapi aldırırsak daha da düşer mi diye endişelerimiz var. Bir tavsiyeniz olur mu?. Sizin düşünceleriniz benim için çok kıymetli
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2021 Saat 13:02 |
|
Bu konular benim branşım değil. Onkolog ile görüşün.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|