|
idrar tahlili |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
chora
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: idrar tahliliGönderim Zamanı: 09 May 2021 Saat 10:32 |
|
kasım ayı 2015 doğumlu kızım için arada tuvaletini yaparken acıyor dediği için geçende ağır bir koku fark edince bugün idrar tahlili yaptırdım .Bazen çişini tutuyor ve fazla su içme alışkanlığı yok malesef . Nitrit negatif diğer tüm değerler normal fakat raporun altında şu not düşülmüş AMORF ÜRAT KRİSTALLERİ GÖRÜLDÜ diye bu ne demek hocam Böbrek ile ilgili birşey olabilir mi ?
sonuçlarda dansite değeri sınır 1005-1030 olarak alınmış, sonuçta 1025 olarak verilmiş sınıra yakın gibi önemli olabilir diye yazmak istedim . sabah ilk idrar alıyorum numune alırken ilk çıkan değil hemen arkasından gelen
![]() |
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 May 2021 Saat 18:49 |
|
Atesli hastaliklardan sonra gorulebiliyor, cok bir onemi yoktur.
|
|
![]() |
|
chora
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 May 2021 Saat 19:53 |
|
Hiç ateşi olmadı hocam eminim ,başka bir sebep olabilir ?Mesela az su içme gibi .(biliyorum önemli birşey değil demişsiniz ama bizdeki sebebini merak ettim.)
Düzenleyen chora - 10 May 2021 Saat 09:16 |
|
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|