|
Diş ve kemik ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mar 2021 Saat 14:16 |
Hocam merhabalar,
40 yaşındayım sigara kullanmıyorum, 2 yıl önce hamilelik döneminde demir ve folik asit içeren bir ilaç ve 2 ay önce de koruyucu amaçlı Vaxoral tablet kullandım. Bunun dışında baş ağrısı için bile ilaç almıyorum. 1 senedir hiç güneş ışığı alamadım, sürekli olarak evdeyim. Birkaç aydır diş ve eklem ağrılarım oluyor. Mevcut durumdan ötürü muayene olmak hastaneye gitmek istemiyorum. Dahiliye doktoru olan bir akrabam Colamerim Kollajen tablet tavsiye etti ama sizin de fikrinizi almadan kullanmak istemedim. Siz kullanmamı önerir misiniz? Ya da Kolajen, Kalsiyum, D ve C vitamini içeren bir Multi vitamin kullanmam daha faydalı olur mu acaba? Bana tavsiyeleriniz ne olur? Şimdiden teşekkür ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Vaxoral; hicbir fayda saglamaz.
2- Kollajen'in sizin durumunuz ile hicbir alakasi yok. Ayrica da, Tansiyonunuz artar. 3- Dis abseniz varsa, eklem agrilari da olur... Oncelikle dislerinizi acilen tedavi ettirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|