|
2 yaş eğitim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
motherbsr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı motherbsr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ara 2020 Saat 20:52 |
Hocam geçenlerde bir pedagog 3 yaşından önce çocuklara renk sayı ve harf öğretmenin yanlış olduğunu söyledi siz ne düşünüyorsunuz 2 yaşa kadar beyin inanılmaz gelişiyorsa ögrenebildigi kadar ogretmeliyi miyiz ķızım 23 aylık top atarken oyun oynarken 5 e kadar sayıyor 6 renk filan biliyor oyuncaklarını yada üstümüzde mavi renk gördüğünde söylüyor harfleri öğretmeli miyiz şekilleri birde doc.dr osman abalı nın dikkat güçlendirme seti diye kitabını aldik 2 yaş icin doğru mu yaptık acaba anne ders ders diye arkamızda geziyor kitabtaki aktiviteleri yapıyoruz resim üzerinden ya orda ne olduğunu anlatıyor yada kırmızı balık nerde düşen çocuk nerde diye her resimde farklı sayfalar var hocam birde boyama kıranlarında resmin içini dışını her yerini boyuyor düzeltmiyorum illâ içini boyayacaksın diye hayaldunyasi nasıl istiyorsa boyasın diyorum yanlış mı illâ içini boyaması gerektiğini ogretmelimiyim zamana mı bırakmalıyım
|
|
![]() |
|
motherbsr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı motherbsr
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim de öğrenme zorluğu vardı su an lise de hala çok parlak değil dersleri diğer kardeşimde çok iyi bir universtide okuyor derece sahibi ben kızımda dikkat dağınıklığı olur diye korktuğumdan bunları sordum hocam öğrenme zorluğu olan kardeşim geç konuşmuştu anasınıfına gittiğinde düzelmişti birkac pedagoga da götürmüştü annem şahane bir kişiliği vae sadece dersleri çok iyi değil ama benim kızım erken konuştu 23 aylik 5 kelime ile cümle kuruyor ama tek cocuk ve tek torun olduğu için herşeyden çabuk sıkılıyor tablet hariç devamlı dışarı çıkıp gezmek parka gidip oynamak istiyor bende bu kadar çabuk sıkıldığı icin dikkati dağınık mı diye korkuyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayilari ogretme, renkleri ogretme, makas kullanmasini ogretme, ondan sonra da bunlarla test yapilinca da
yok; "hafif otizm var", yok; "el becerileri zayif" deyip, tedaviler vermeye kalk!!! Cocuk istekli oldugu surece, her turlu egitimi verin. Boyama konusunda, uygulamaniz cok dogru. Zamanla kendisi duzeltir. 4 yasina kadar konusma degerlendirilmesi yapilmaz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|