|
Ustun zeka diye birsey varmi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yamannfs ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eki 2020 Saat 10:19 |
Kadir hocam şu aralar kafami kurcayalan birsey var benim oglum bugun tam 2 yasinda,kisaca bahsetmek istiyorum durumunu cevremden ve ailemden oglumun ustun zekali olabilcegini duyuyorum. Bana sen bi goster bi baktir cok akilli gibi cumleler kullaniyorlar. akran cocuklari olan arkadasimdanda ayni cumleyi duyunca size de sormak istedim. Her anneye yavrusu mukemmel cok zeki gelir elbet ama bu cumleler siklasinca cevremde bende size bir danismak istedim eger varsa boyle birsey pesine dusmek istedim.ama acikcasini isterseniz ben oglumun normal cocuklardan farkli olmasini hic istemem.kuzenimde tanisi dogru ise oda kucukken yanilmiyorsam 5 yaslarinda ustun zeka tanisi almis.sorularina hala yetisemiyor ailesi.
OGLUMUN GELISIMINI BI KAC ORNEKLE YAZMAK ISTIYORUM neredeyse bebekken konusuyordu hep agzi doluydu.smdi 2 yasinda 5 kelimeli cumleler kuruyor,uzerinden aylar gecsede gordugu bisiyi veya gittigi bir yolu unutmuyor kendisi yolu bulabilir. inanilmaz gozlemci herseyi sorar,ben ogretmesem bile bi bakarim o yaptigim hic gostermedigim birseyi bi sekilde gorup ogrenmis olur. 6 aylikti surundu sonrasinda emekledi erken oturmaya basladi doktorumuz sasirmisti, cok hareketli bir dakika durmaz oyuncaklarla cok fzla oynamaz hep cekmece ici karistirir veya birseyleri bozar söker geri yapmaya meyillernir. Hocam birde o bu şu gibi kelimeleri yerinde kullanir anne nerde burda baba nerde ( diger odada ise babasi ) baba burda gibi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soya cekim olarak, bazen olabiliyor. Ozel bir sey yapmaniz gerekmez..
|
|
![]() |
|
Yamannfs ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkuredrrim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|