|
Sünnet hakkında |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
neslis82
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sünnet hakkındaGönderim Zamanı: 24 Ağu 2020 Saat 03:47 |
|
Hocam merhaba,2013 kasım doğumlu oğlumu sizin önerdiğiniz gibi Sünnet için 7 yaşını bekledik.2008 doğumlu oğlumu 4 sene önce sünnetini klamp yöntemiyle lokal olarak yaptırdık.Kilolu bir çocuk olduğu için çoğu doktor tereddütte kalmıştı ama bu yöntemle hatasız bir sünnet oldu.Ancak herşeyin farkında olması,inanılmaz ağlaması,travması beni çok üzdüğü için lokal sünnete küçük oğlumda cesaret edemiyorum.İstanbulda önerebileceğiniz çocuk cerrahı varsa güvenebileceğim yazarsanız çok sevinirim.Bu sünnet işi ailecek kabusumuz oldu resmen.Genel anestezi hakkında değerli görüşlerinizi öğrenebilir miyim?Gerçi lokal tercih ettiğinizi biliyorum ama sünnette sanırım kısa süreli bir narkoz verildiğini duydum çevremden ama siz ne derseniz odur bizim için🙏🏻
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2020 Saat 08:54 |
|
Sünnet; ne dinen nede sağlik için gerekli bir şey değildir.
Bir zamanlar Amerika'da, sigortalar sünnet parası verdiği dönemlerde, "Sünnet çok yararlıdır" diye yapılan propaganda makalelerin, Sigortalar para vermeyi kesince, arkası kesilmiştir. ARAP ADETİDİR. İsteyen istediği gibi yaptırır veya yaptırmaz. 10 seneden beri yurt dışı yaşadığımdan, tanıdığım doktor çok sınırlı. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ağu 2020 Saat 08:55 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|