|
Bebegimin kakası |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ahmed in Annesi
Üye
Kayıt Tarihi: 25 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmed in Annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bebegimin kakasıGönderim Zamanı: 25 Tem 2020 Saat 22:23 |
|
Bebeğim 3aylık olduğu zaman kakada kan gördüm dr. Kontroluner gittigimizde fotoğrafını gösterdim inek sütü alerjisi dedi ve diyet verdi süt ve yumurta içerikli besinleri kestirdi. Fakat devam etti kan gaita tahlil yaptirdik ve 10 günlük antibiyotik kullandık 1 hafta gecti antibiyotik süresi fakat nokta şeklinde tekrar görüyorum. Öneriniz nedir nasıl bir yol izlemeliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Tem 2020 Saat 02:41 |
|
Yillardir, Turk cocuk doktorlarinin bu yaygin SAHTEKARLIGINI anlatiyorum...
Eski mailleri okuyun, az yedirin, ve SAKIN diyet filan uygulamayin, Turk doktorlari, "Kargadan baska kus, Allerjiden baska hastalik" bilmezler. SAKIN, hicbir zaman; Turk doktorarinin; "inek sutu allerjisi" salakliklarina inanmayin. Beslenme aralarini acin, goreceksiniz hemen duzelecek. Kakasinda kanama olacak kadar hasta olan bir bebekte kilo alimi durur. Bakin bakalim, kilo FAZLASI MI var, eksigi mi var.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|