|
Yeni aşı takvimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aabut ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haz 2020 Saat 17:07 |
Hocam merhabalar. Sağlık bakanlığı aşı takviminde değişiklik yapmış. İlkokul 1. Sınıfta yapılan kızamık ve karma aşı (difteri tetanoz çocuk felci olan) aşılar artık 48.ayda yapılacakmış. Bu duruma ne diyorsunuz? Görüşünüzü çok merak ediyorum. Yeni takvimi de ekliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kizamik asisini 1 yasindan evvel yapmaktan vazgectiler...
2- Karma asilari, artik 1 ay degil, 2 ay aralarla yapiyorlar.. 3- Asilarin "okullarda" yapilmasi zaten cok sacma ve en ilkel topluluklarda uygulanan bir uygulama idi, ondan da vazgecildi... Geldiler, benim dediklerime!! Benim asi semasina tekrar bakin, nerede ise tipa tip aynisi! 40 sene gecikme ile de olsa, saglik bakanligi icin bu bir "REFORM" sayilir. HALA: agizdan Polio asisi yapildiginda, cocuklari 1 saat ac birakiyorlar mi, bilmiyorum.. Herhalde bu SALAKCA uygulamadan da vazgecmislerdir. Bakalim, Ailelere, "Asi Karti verilmesi" uygulamasina ne zaman gecilecek!! Benim asi Kartlari ile ilgili makalemi de okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Haz 2020 Saat 19:07 |
|
![]() |
|
aabut ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok hocam aç bırakmıyorlar artık :)
Valla sevindim hocam genelde biz de atılan adımlar geriye doğrudur ama bunun ileriye olması şaşırttı. Kesinlikle okuldaki aşılar tam bir işkence idi. Aşı kartı konusunda ise hala eksiklik büyük. Sadece aşının tarihinin yapıldığı tarihi yazıp veriyorlar kartı. Ben barkodunu markasının fotoğrafını çekmeye çalışırken de garipseyerek bakıyorlar. Maalesef geçen kızımın 1 yaş aşılarında covid-19 yüzünden bir aceleyle aşıları yapıldı kızımın. Çekemeden çıkmışım.Zaten çalışanlar da işlerini pek sevmedikleri için başlarından gidelim diye uğraşıyorlar biraz maalesef. Umarım böyle reformlar yapılır daha fazla
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|