|
Baldır ağrısı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
turbosenna
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turbosenna
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Baldır ağrısıGönderim Zamanı: 15 May 2020 Saat 05:46 |
|
Hocam merhaba,
2017 ocak dogumlu oglum bu pazartesi gununden beri ara ara sag baldirini gostererek agridigini soyluyor. Bir yere carptigini sanmiyorum ama hareketli bir cocuk. Bir nedeni olabilir mi acaba ? Gece bazen aglayip baldirini gosteriyor. Edit: Hocam gece ağlayıp ağlayıp kalkınca sabah biraz da korkudan ortopedi doktoruna götürdük, kemikte bir problem olmadığını incinmeye bağlı bir durum olduğunu söyledi. Kan tahlili istedi, kan tahlilini aşağıda pdf olarak iletiyorum. Demiri düşük hocam ne yapalım? birde LDH MCV MCHC ve PLT biraz yüksek bu yükseklik bir problem yaratırmı arkasını aramaya gerek var mıdır? Su an basamiyor uzerine hocam dokundugumuzda baldiri agridigi belli oluyor sicak yada soguk uygulayalimmi
Düzenleyen turbosenna - 15 May 2020 Saat 16:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 May 2020 Saat 18:44 |
|
Adele agrisi. Zorlamaya bagli agri. bugun agri gecmis bile olabilir.
Ferritin'e bakarak, "Anemi" TESHIS EDILEMEZ!! Bu salakligi bir tek sahtekar Turk doktorlari yaparlar. Ayrica da; calistigi laboratuvar'da, SAHTEKAR. O sahtekar laboratuvara soyleyin, 3.5 yas Referans Araliklarini kullansin!! Pust!! Eriskin "Referans Araliklarini" kullanmis! Kan degerleri, yasina uygun. Bunlar genellikle bu sekilde "CETE" halinde calisirlar.. Hicbir sey yapmayin. |
|
![]() |
|
turbosenna
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turbosenna
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 May 2020 Saat 18:52 |
|
Hocam nasil nasil tesekkur edilir size kelimlere dokemedim Allah sizden razi olsun
Agrisi halen devam ediyor, elektra krem verdi, su an yerinden kalkmiyor ama sabaha gore sanki biraz daha az Hocam sizin yazilarinizi okdugumda hgb ile ilgili yazilarinizi okudugum zaman rahatladim, ama ferritin deposu denen mekanizma nasil calisiyor bilemedigim icin sormak zorunda kaldim, Beslenme ile ilgili et fazla yemiyor ama artik yemeklerin icine biraz daha fazla ksristirmaya calisacagiz Kadir bey cok tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 May 2020 Saat 00:19 |
|
Siz Turk doktorlarinin ne kadar CAHIL olduklarini bilemezsiniz!!
ferritin; "Depo" degildir. Barsaklardan emilen demiri, kemik iligine ve depolara tasiyan bir proteindir. Gerek olmadigi zaman vucut tarafindan imal edilmez. Anemi diyebilmek icin; HGB'ye bakilir. Anermi VARSA, ne cins oldugunu tayin icin: "Demir&Demir Baglama" ve "Hemoglobin Elektroforezi" yapilir. Ama Turk doktorlara sorarsaniz, Her anemiye, Demir ilaci verecek kadar SALAKTIRLAR! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|