|
Bi yukselip bi dusen ates |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
toobish-4747
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı toobish-4747
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bi yukselip bi dusen atesGönderim Zamanı: 30 Mar 2020 Saat 20:22 |
|
Hocam merhaba 4 gun once.kizimin atesi cok yuksekti. Sadece gece cikan sabaha ates. Sabaha karsi terledi ertesi gece yine cikti 39 ustu hic mudehale etmedim yine sabaha karsi terledi ertesi gun hic ateslenmefi. Fakat bgn aksama dogru yine ateslendi 39 uzeri. Mudehale etmedim bogazi hafif kizarik ve cok az oksuruuk var..ne yapayim sabh ve aksam bal veriyorum limonlu su icmiyor coldmix kullaniyorum
|
|
![]() |
|
toobish-4747
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı toobish-4747
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mar 2020 Saat 20:24 |
|
Hic mudehale etmiyorum ama coronafa yuksek atesten bahsedilio ama dusup dusmefini aralikli ates olup olmadigini hic duymadim...ya da kacirdim mi acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mar 2020 Saat 21:07 |
|
Bilhassa Covid-19'da ATES DUSURMEYIN!!
Vucudumuzun yuzbinlerce senede edindigi bir TECRUBE VAR!! Kendisi savunabilmek icin bazi korunma sistemleri gelistirmistir. Bunlarin en birincisi ATES mekanizasidir. SAKIN Turk doktorlarinin sizleri ates ile korkutmalarina kanmayin. Onlar isin pustlugunu yapiyorlar. Sizleri ates ile korkutarak, soyup-sovana ceviriyorlar. Ates hastalik DEGILDIR!! Tedavisi gereken, atesi cikaran hastaliktir. Ates dusurmek bir tedavi degildir. Tedavi gereken(Antibiyotik gereken) durumda: Ates+Koku+Pas uclusu olur. Bunlarin biri bile yoksa, Grip veya Viral enfeksiyon demektir, ZATEN doktora da ihtiyaciniz yok demektir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Mar 2020 Saat 21:08 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|