|
Geçmeyen boğaz ağrısı ve ateş |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Yasasinben
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Yasasinben
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geçmeyen boğaz ağrısı ve ateşGönderim Zamanı: 30 Mar 2020 Saat 16:15 |
|
Hocam merhaba 8 mart pazar günü 8 yaşındakı kızım ateşlendi, boğazları çok ağrıdığı ağzı da koktuğu için Augmentin başladım. Ardından tam iki hafta sonra pazar günü yeniden çok yüksek bir ateş ve boğazlarının çok acıdığınu söyledi. Augmentin’e karşı bağışıklık oluşmuştur diye Makrol başladık hemen toparladı, ağrısı azaldı ve ağız kokusu yok oldu. Şimdi bir hafta sonra bugün yeniden ateşlendi ve boğazı yeniden ağrıyor. Hastanelerin durumu malum bir test yapılsa belki iyi olurdu, Gerçekten ben ne yapacağımı şaşırdım. Bütün kışı sizin söylediklerinizle ilaçsız geçirmişken evden çıkmadığımız bir dönemde böyle hastalanması normal mi? Gözleri yaşarıyor, hapşuruyor ve halsiz. Muhtemelen grip ama nasıl geçti kimseyle temas etmiyorken? Bu kadar sık ateşlenmesi normal mi bir ay içinde? Şu anda ne yapmalıyım hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mar 2020 Saat 18:35 |
|
1- Ates+Agiz kokusu+Dilde pas.... Her ucude VARSA, Antibiyotik gerekir.
2- Bakteriler icin alinan tedbirler, viruslara karsi hicbir ise yaramazlar. Viruslari durduramazsiniz, ayrica da, virus alindiktan sonra, hastalik belirtileri baslamadan cok once etrafa viruslar sacilir. 3-Istirahat etsin, sik sik; sicak bir seyler icsin. 4- SAKIN; ates dusurmeyin, ne ilac nede soguk tatbiki yapin.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|