|
Kabizlik mi kaka kacirma mi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Fatma2527
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fatma2527
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kabizlik mi kaka kacirma miGönderim Zamanı: 15 Şub 2020 Saat 22:03 |
|
Hocam merhabalar oglum 32 aylik 28 aylikken tuvalet egitimini aldi bir haftada öğrendi bir ay onceye kadar harikaydi hersey. Son bir aydir gunde yedi sekiz kere kiloduna kaka yapiyor azicik azicik. Klozete yarim saatten fazla oturtuyorum yapmiyor kalkinca 10 dakika sonra kilodu pis oluyor. Sadece iki kez bagirip kizdim onun haricinde buyuk bir anlayisla karsiladim. Sorunumuz kabizlik mi psikolojik mi. Kabiz diye pirinci muzu elmayi kestim ama olmuyor ne yapmamı onerirsiniz psikolijik olarak iyi degilim. Bu arada kakasini tam olarak 5 gunde bir yapiyor nerdeyse. Kacirdigi kakalar gayet yumuşak.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Şub 2020 Saat 04:18 |
|
4 yasindan evvel "Tuvalet egitimi" verilen cocuklarda bu gibi durumlar siklikla olur.....
Tuvalet egitimi; kedi-kopek yavrularina verilir.. Bekliyeceksiniz, kendiliginden, 4 yasina bitirene kadar duzelecek. Size kim dedi; "Tuvalet egitimi" verin diye??? |
|
![]() |
|
Fatma2527
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fatma2527
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Şub 2020 Saat 12:19 |
|
Hocam haklisinizda bez paralari aldi basini yürüdü bide büyüdü kakasi poposunu yakiyordu bende ogreteyim dedi gayet kolay ogrendi 3 ay sorunsuz gittik son bir aydir bu sekilde. Yani simdi ben 4 yaşına kadar gunde sekiz kez kakali kilod mu alacagim bi caresi yok mudur ne oldu da boyle oldu ki bilmiyorum. 6 ayindan beri kabizlik yasayan bir bebek hep diyetle idare ettik. Kabiz oldugu zamanlar fitil kullandim. Acaba bir etkisi oldu da cocugum kakasini tutamiyor olabilir mi? Fitilin boyle yan etkisi var midir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Şub 2020 Saat 19:28 |
|
"Kakasini tutamiyor" diye bir sey yok.. Kontrolda bir problem var.
Gunde:2x1 Atarax surup icirin, 1 hafta sonra konusalim. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|