Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kabizlik mi kaka kacirma mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kabizlik mi kaka kacirma mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Fatma2527 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma2527 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kabizlik mi kaka kacirma mi
    Gönderim Zamanı: 15 Şub 2020 Saat 22:03
Hocam merhabalar oglum 32 aylik 28 aylikken tuvalet egitimini aldi bir haftada öğrendi bir ay onceye kadar harikaydi hersey. Son bir aydir gunde yedi sekiz kere kiloduna kaka yapiyor azicik azicik. Klozete yarim saatten fazla oturtuyorum yapmiyor kalkinca 10 dakika sonra kilodu pis oluyor. Sadece iki kez bagirip kizdim onun haricinde buyuk bir anlayisla karsiladim. Sorunumuz kabizlik mi psikolojik mi. Kabiz diye pirinci muzu elmayi kestim ama olmuyor ne yapmamı onerirsiniz psikolijik olarak iyi degilim. Bu arada kakasini tam olarak 5 gunde bir yapiyor nerdeyse. Kacirdigi kakalar gayet yumuşak. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120077
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2020 Saat 04:18
4 yasindan evvel "Tuvalet egitimi" verilen cocuklarda bu gibi durumlar siklikla olur.....
Tuvalet egitimi; kedi-kopek yavrularina verilir..
Bekliyeceksiniz, kendiliginden, 4 yasina bitirene kadar duzelecek.
Size kim dedi; "Tuvalet egitimi" verin diye???
Yukarı Dön
Fatma2527 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma2527 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2020 Saat 12:19
Hocam haklisinizda bez paralari aldi basini yürüdü bide büyüdü kakasi poposunu yakiyordu bende ogreteyim dedi gayet kolay ogrendi 3 ay sorunsuz gittik son bir aydir bu sekilde. Yani simdi ben 4 yaşına kadar gunde sekiz kez kakali kilod mu alacagim bi caresi yok mudur ne oldu da boyle oldu ki bilmiyorum. 6 ayindan beri kabizlik yasayan bir bebek hep diyetle idare ettik. Kabiz oldugu zamanlar fitil kullandim. Acaba bir etkisi oldu da cocugum kakasini tutamiyor olabilir mi? Fitilin boyle yan etkisi var midir?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120077
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2020 Saat 19:28
"Kakasini tutamiyor" diye bir sey yok.. Kontrolda bir problem var.
Gunde:2x1 Atarax surup icirin, 1 hafta sonra konusalim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.