Merhaba hocam
Geçen hafta Cuma 8 gun önce yani 38.5 bir ateşle uyandık 5 gun genel durumu iyi olmakla birlikte ates bir düştü bir cıktı 6.gun okula gönderdik ateş düştü diye fakat o gece 39.2 ateşle titreme yaparak uyandı.o gece dr a gittik influenza a pozitif cıktı.wbc 5 civarında yalnızca inf a pozitif görüldü. O gece enfluvir başladık bir gece daha 38.5 derece ates ve titreme oldu sonraki gün 37.8 lere indi fakat cuma sabahı yine (ilk ateşlendiği günden itibaren tam bir hafta) 38.0 lerde ateşi oldu dün yine aynı dr a gittik akciğer filmi çekti ve temiz dedi. Ama enfluvir in yanına agumentin 600 başlayacağım dedi. Aug vermedim çünkü geçtiğimiz gece bir bakayim dedim ates çıkmadı ve bu sabah kalktık yine ates yok.Fakat balgamlı öksürük var katır kütür öksürüyor. Annemde bana zorla o antibiyotik i verdirmeye çalışıyor. Balgamlı öksürük yine ates yapar ciğere iner okula gidemez o zaman görürsün diyor.
Napmaliyim Kadir Bey agumentin e bu durumda başlamalı miyiz
LUTFEN baska suallerin altina kaynak yapmayin!!!
Enfluvir'in, Poliklinik hastalarinda, gozle gorulur HICBIR iyilik hali olmaz..
Enfluvir SADECE, Hastaneye yatacak kadar hasta olanlari, ayakta tedavi olanlarin seviyesine indirir..
4-5 gun atesiniz olacak, 2-3 hadta grip arazlari devam edecek.
SAKIN Turk doktorlarina inanmayin.. Gripler hakkinda hicbir sey bilmezler.
Zaten, cikarlari olmasa (Influenza testi istemek ve Enfluvir ilaci yazmak gibi) ASLA,
Grip teshis etmezler.. Gecen seneye kadar bu PUSTLAR hic Grip teshis ediyorlar mi idi?? Hepsine; Astim veya allerji diyerek kazik atiyorlardi.
Enfluvir ile duzelme olmayinca, (hicbir zaman sizin istediginiz sekilde duzelme olmaz)
PUST ne yapiyor?? Augmentin dayiyor.. Bunlar boyle assagilik sarlatanlardir.