|
hidrosel |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Srcl
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: hidroselGönderim Zamanı: 16 Ara 2019 Saat 21:58 |
|
Kadir Hocam,
Kasım 2016 doğumlu oğlum var bebek iken sağ testisinde hidrosel vardı anca 10 aylık gibi çocuk doktorumuz geçtiğini söyledi daha sonra 25 Mart 2019 da sünnet oldu dikişinde sızıntı olduğundan kanaması olduğu için ertesi gün tekrar dikiş atıldı daha sonra tekrar sağ testisinde çok büyük bir şişlik oluştu ultrasonda sadece hidrosel oldugu fıtık olmadığı söylendi geçmesi için bekledik ancak doktor ameliyat olması gerektiğini söyledi Eylül’den beri bir şekilde doktorumuz ile ilgili sebeplerden ameliyat ertelendi başka doktor bulduk o da ameliyat olması gerekiyor dedi geçen hafta tekrar ultrason çekildi bu sefer minimal bir artış var denildi ameliyat olması gerekli midir hocam beklersek düzelir mi değerli yorumlarınızı rica ediyorum çok teşekkür ediyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2019 Saat 22:11 |
|
Ameliyat GEREKMEZ..... Anlasilan, sahtekarlik Cerrahi branslara da sirayet etmis..
|
|
![]() |
|
Srcl
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2019 Saat 23:09 |
|
Çok teşekkür ediyorum hocam çok yardımcı oluyorsunuz çok sağolun
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|