|
3gündür ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eminee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kas 2019 Saat 20:30 |
doktor bey çocuğum 3gündür 39derce ateş li ve parasetemoö verdiğimde ateş yalnızca 37 ye düşüyor etkisi geçince yeniden çıkıyor, genel durumu ateş düşürücü etkisiyle iyi ama son 1saat kala düşğyor.. nefesi gayet iyii.. burun akıntısı yok aklıma öksürük tablonuz ve zatüree belirtisi gibi duruyor... zatürre de ateş hiç mi düşmüyor anlayamadım.aile hekimine gittik kulak bogaz ve ciğer kontrolü normaldi ve sadece grip demişti.beni de bildiği için ilaç istemediğin için vermiyorum dedi. Şimdi ben haftaiçi gidip bir kan sayımı yaptırayımmı? Yoksa bal limon cokd mix ve serum fizyo devammı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayret!! Dogru soylemis!! Gripler bu sekilde baslarlar.. Atesin arkasindan; burun akintisi ve oksuruk baslayacak, bu konuyu iyi okuyun... Kan Sayimi bile gerekmez. Yani artik yuzbin kere anlatmis olmam bile bir ise yaramiyor, AYNI sual devamli HER GUN soruluyor!!! ATES+ Agizda pis KOKU + Dili kaplayan PAS tabakasi yoksa, Tahlil veya Antibiyotik gerekmiyor!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|