|
yüksek ateş |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sultan1
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: yüksek ateşGönderim Zamanı: 04 Eyl 2019 Saat 09:40 |
|
merhaba hocam nasılsınız kızım 10 aylık dün ateşlendi ama sizin tavsiyeleriniz üzere herhangi bir ateş düşürücü kullanmadım sadece üzerini ince giydirdim 12 saat boyunca 39.5 olarak ateş seyretti sonra düştü tekrarlamadı oğlum 6 yaşında o da gece ateşlendi 39.5 ile 40.0 drerece olarak devam etti yine sadece üzerini incelttim sabaha karşi düştü çok şükür böyle uzun süren yüksek ateşler herhangi bir organ hasarına yada beyin hassarına neden olur mu ? ateşe sadece çocuk halsiz ve iştahsız kalınca mı müdahale etmek lazım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2019 Saat 20:08 |
|
Enfeksiyon ateslerinin HICBIR zararlari YOKTUR.. Bilakis, ates olmazsa, bagisiklik calismaz. Yazarlar bolumundeki makale listemdeki Ates ile ilgili 3 makalemi okuyun. SAKIN, bazi sahtekarlarin ates hakkinda soylediklerine inanmayin.. Onlarin tek gayesi; aileleri ates ve havale ile korkutarak RANT saglamaktir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Eyl 2019 Saat 20:09 |
|
![]() |
|
sultan1
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2019 Saat 22:45 |
|
teşşekkür ederim hocam şu zamana kadar ateşle havale gelir diye o kadar korkutlar ki hep ilaç kullamaya yönlendirdiler bir senedir sizi dediğiniz gibi mümkün olduğunca ateşe müdahale etmiyorum ve daha çabuk iyileşme oluyor çok teşşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|