|
wbc baktirmalimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bahar1317 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahar1317
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şub 2019 Saat 18:24 |
Kadir bey iyi gunler. 22 aylik oglum 87 cm 11.50 kg. 1 gun once hafif ates ile baslayan gecesinde 1 kez kusma ve giittikce yukselen ates ile devam eden bir hastalik surecindeyiz. Sizin grip ile ilgili tavsiyelerinize gore 2 gun gecirdik. Bugun ates ve kotu kokulu 2 kez kaka yapti. Atesine agriya dayanabildigi kadar mudahele etmiyorum burun temizligi ve illadin kullaniyorum. Bugun goturdugum doktor augmentinden ventoline kadar bir canta ilac verdi. Tabiki hicbirini almadim ama karsimdakide soktor oldugu icin acaba yanlisi benmi yapiyorum tereddut ediyorum. Hocam suan sizin yazilarinizdan ve ilk cocugumdan edindigim tecrubeye gore gribal bir durum geciriyor diye dusunuyorum ama bjr kan tahlili ile wbc baktirsammi hangi durumda kan baktirmaliyim bu tabloda birde bogaz kizarikligi olsaydi ozaman gereklimiydi hocam. Burdaki doktorlar bizi boyle paranoyaya attilar resmen ne digru ne yanlis sasirdik.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Domuz gribi geciriyor, SAKIN o ilaclarin hicbirini kullanmayin.. ATES+Koku+Pas degerlendirmesi yapin.. Karar veremezseniz, o zaman "Kan Sayimi" yaptirin.. Cocuk doktorlarini ASLA guvenmeyin, inanmayin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|