|
Kusma ve ishal |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Birisi34
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kusma ve ishalGönderim Zamanı: 22 Ara 2018 Saat 00:31 |
|
Merhaba,
28 Aylık kızım 7 gündür kusuyor. İlk gün saatte bir, ikinci gün 3-4 saatte bir sonrasında ise günde 1 defa olacak şekilde devam ediyor. Sonuncusu üzerinden 10 saat geçti ama yine de devam ederse yapabileceğim birşey var mı bilmek istedim. İshali 3. gün başladı. Kendi keyfi genellikle yerinde, suyunu da içiyor. Ateş yada başka birşeyi yok. Yakın temasta bulunduğu 3 kişiden sadece bana geçti, o da 6. gününde. Bunun sebebini herşeyi benim temizlemem olduğunu düşündüm ve de 1 günde toparlandım ben. Sanki rota virüsü gibi geldi bana, hastalığının 3. günü doktora gittik ama çok bir netice alamadık. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ara 2018 Saat 05:06 |
|
Rotavirus veya Norovirus gibi; VIRAL ISHAL lerden birini geciriyor. Zaten 1 hafta kadar surer, sonuna gelmissiniz. Tedavisi yoktur, kendiliginden iyilesir. Kusma cok olursa Emedur100 fitil kullanin... Turkiye'de doktorlardan hicbir netice alamazsiniz… Ya astim derler, Ya da allerji derler..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Ara 2018 Saat 05:07 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|