Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gelisim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

gelisim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
LARAM_ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı LARAM_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: gelisim
    Gönderim Zamanı: 04 Ara 2018 Saat 19:33
merhaba hocam
oglum 1 mart 2015 dogumlu
surekli biseyler yeme derdinde çok güçlü olacakmis.. meyva sebe et sut yogurt peynir yemedigi yok.sutu yagli veriyorum
siz onerdiginiz için..

19 kg boyunu bilmiyorum ama 110 vardir 6 yas lar az uzun geliyor nerdeyse olacak pantalonlar ust zaten
6-7 yas oluyor
bu yasa bu kg fazlami oyleyse napmaliyim yagli sutu yarim yagliya mi geçsem inanin netden kisacagimi
$a$irdim,fest food yemiyor kizartma nadir yaparim  kek biskuvuyide çok sevmez tadimlik yer sonra oynar atar

sizin dediklerinizden çikmadan buyutuyorum bagisikligi çok sukur demir gibi saglam grip oldumu ayakda atlatiyo
dr yuzu gormuyoruz kolay kolay sayenizdeBig smileEmbarrassedhersey için çok saolun varolun ..
Yukarı Dön
LARAM_ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 22
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı LARAM_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2018 Saat 19:34
dogum kg su 3.500 du
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2018 Saat 20:44
Bu yasa gore: 97cm ve 17,5 kilo olmasi gerekiyor..
19kilo; 5,5 yasin kilosu ve ve bu boya gore 110cm olmasi gerekiyor.. 
Orantili oldugundan, merak edilecek bir husus yok.. Sadece: 5,5-6 yas elbisesi giyer. 
AYNEN  DEVAM......
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.