|
Ciltte dokuntu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kubkub
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ciltte dokuntuGönderim Zamanı: 30 Eki 2018 Saat 20:47 |
|
Merhaba dr bey . Arkadasimin kizi icin yaziyorum. 5, 6 aydir bu sekildeymis. 4 dr dr a goturmus. Bir suru ilac vermis drlar . Ama fayda oolmamis.
Foto yukliyemedim bir turlu. Yolla yaptan yaptim. Tamam a basiyorum olmuyor. Tarif etmeye calisicam. Bezli kisminin on kismini cevreliyor. Yanik gibi ,hatta bir kismi et gibi ,yanik sonrasi oluyor ya o sekilde. Suan nerisona kullaniyormus. Fito ,bepantol, travokort ,oksizinc, vs bir suru krem kullanmis.hic biri fayda etmemis. Bir daha deniyecegim foto yuklemeyi.
|
|
![]() |
|
kubkub
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Eki 2018 Saat 21:29 |
|
Hocam foto yuklemesini biliyorum. Daha oncede yuklemistim. Ama simdi olmuyor. Editore yazdim ins . Yardimci olur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Eki 2018 Saat 02:20 |
|
Yasi kac???
|
|
![]() |
|
kubkub
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Eki 2018 Saat 08:40 |
|
1 bucuk yasinda kiz cocugu.
Yine denedim foto yüklenmiyor. Pisigin ilerlermis hali gibi. Bir kismi yanik sonrasi, deri kalkinca et gibi gozukur ya o sekilde. Vucutta baska yerinde dokuntu yok , ates yok. 5,6 aydir bu sekildeymis. Bir ay once falan el ,ayak, hastagi gecirdi. Alakasi var mi bilmiyorum ,ama yaziyim dedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Eki 2018 Saat 19:24 |
|
1- Eczaneden; %3'luk Borik asit solusyonu hazirlatsinlar.. 300ml... 2- Hipokort krem alsinlar. 3- Desitin, Nivea, Popolin gibi kremlerden birini alsinlar.. Her temizlikten sonar, %3'luk Borik asit ile, nemlendirsinler ve PISIK kremini sursunler.. Sadece gunde:2x1 , pisik kremi yerine, (iyilesene kadar) Hipokort krem sursunler.. Tamamen iyilestikten sonra, SADECE yukarda saydigim pisik kremlerinden biri ile devam etsinler.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|