|
Grip aşısı ve yaş-hastalık bilgisi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
L1
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 23 Tem 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Grip aşısı ve yaş-hastalık bilgisiGönderim Zamanı: 28 Eyl 2018 Saat 13:47 |
|
Hocam iyi çalışmalar
Bu sene de grip aşısı 2018-2019 bilgisinin sayfa başına almamız birinci ricam olacak. Son haftalarda yazılanları okudum. Dörtlü, 3 yaş üstü tek doz bildiğim kadarıyla iki de değişiklik var aşıda. Sizin ağzınızdan detaylı bir yazım rica ediyorum. İkincisi de o gün 3,5 yaş için kreşte başka bir çocuğa beta (strepkok a’ya dilleri dönmüyor evet) teşhisi var dediğimde o yaşta olmaz demiştiniz. Bir kaç farklı yazınızda da farklı yaşlar için bronşit, havale, gibi bazı hastalıklar için o yaşta olmaz tanımınıza rastlamıştım. Ama not almamışım. Acaba öksürüklü ve ateşli hastalıkların tablosu gibi bize yardımcı olacak hangi hastalık kaç yaş aralığında görülebilir tablosu istesem onca işinizin arasında çok mu şey istemiş olurum? Şimdiden teşekkürler Sevgiler saygılar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2018 Saat 21:50 |
|
Hastaliklarin gorundugu yas gruplari, yas harici etkenlerle de (annenin bagisikligi, asili olmasi) ilgilidir. Bazi hastaliklarda, her Cografi bolgede olmazlar.. O kadar cok farkli faktorlerin etkili oldugu hastaliklar icin, tablo yapmak, sadece sizlerin kafasini karistirir. O yuzden, ayni konuyu 1 defa okumus olmaniz bile yeterli degildir. Devamli, gunluk gazete okur gibi takip edin. Asilari her sene yazmak cok Pratik degil.. sadece farkli durumlari belirtiyorum.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|