Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sık ateşlenme ve lenf bezleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sık ateşlenme ve lenf bezleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Fenci Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 37
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fenci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sık ateşlenme ve lenf bezleri
    Gönderim Zamanı: 14 Tem 2018 Saat 16:38
 Merhaba hocam 5 yaşında oğlum çok sık ateşleniyor.  Tarihleri yazıyorum

17 ocak 
17 Şubat 
23 nisan 
9.Mayıs 
18 Mayıs 
6 haziran
15 haziran
10 temmuz 
Bu ateşler hep 40 derece civarında
 24 -48 saat arası sürüyor. İbufen ile düşüyor.  23 nisandan beri farkettigimiz lenf bezleri var sis iki taraflı.  Büyüyüp buyumedigini bilmiyoruz bu ay sonunda ultrason ile anlaşılacak. 1.5 -2 cm civarı lenfler.  10 temmuzda tahlil yapıldı.  Doktor pfapa olduğunu söyledi. Ateş çıkarsa prednol verirsin dedi ben vermeyi düşünmüyorum.  Tahlilleri ekliyorum hocam..

Bu arada tanıdık dahiliyeci ayak üstü lenflerine baktı ve hematoloji görsün dedi. Öyle deyine ateş düştü içime.  Siz ne dersiniz hocam ? Çok sağolun

Düzenleyen Fenci - 14 Tem 2018 Saat 16:39
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120196
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2018 Saat 23:18
Goruyorsunuz, Turkiye'de doktorlar ne kadar CAHIL... 
En basit bir "Kan Sayimini" bile dogru durust degerlendirmekten acizler!!! 
Varsa yoksa, HER hastadan abuk-subuk tahliller isterler, ve bulanik suda balik avlar gibi, bulgu beklerler..
Yukardaki Kan Sayimi, hastanin VIRAL bir hastalik gecirdigini gostermektedir.
Losemi veya Anemi YOKTUR.. 

Hele; PFAPA ile yakindan uzaktan bile bir alakasi yok... Acaba; PFAPA ne anlama geliyor biliyorlarmi??? 
Pfapa ve Lenf bezleri ile iligili yazdiklarimi okuyun.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.