|
Sık ateşlenme ve lenf bezleri |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Fenci
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sık ateşlenme ve lenf bezleriGönderim Zamanı: 14 Tem 2018 Saat 16:38 |
|
Merhaba hocam 5 yaşında oğlum çok sık ateşleniyor. Tarihleri yazıyorum 17 ocak 17 Şubat 23 nisan 9.Mayıs 18 Mayıs 6 haziran 15 haziran 10 temmuz Bu ateşler hep 40 derece civarında 24 -48 saat arası sürüyor. İbufen ile düşüyor. 23 nisandan beri farkettigimiz lenf bezleri var sis iki taraflı. Büyüyüp buyumedigini bilmiyoruz bu ay sonunda ultrason ile anlaşılacak. 1.5 -2 cm civarı lenfler. 10 temmuzda tahlil yapıldı. Doktor pfapa olduğunu söyledi. Ateş çıkarsa prednol verirsin dedi ben vermeyi düşünmüyorum. Tahlilleri ekliyorum hocam.. Bu arada tanıdık dahiliyeci ayak üstü lenflerine baktı ve hematoloji görsün dedi. Öyle deyine ateş düştü içime. Siz ne dersiniz hocam ? Çok sağolun ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Fenci - 14 Tem 2018 Saat 16:39 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Tem 2018 Saat 23:18 |
|
Goruyorsunuz, Turkiye'de doktorlar ne kadar CAHIL... En basit bir "Kan Sayimini" bile dogru durust degerlendirmekten acizler!!! Varsa yoksa, HER hastadan abuk-subuk tahliller isterler, ve bulanik suda balik avlar gibi, bulgu beklerler.. Yukardaki Kan Sayimi, hastanin VIRAL bir hastalik gecirdigini gostermektedir. Losemi veya Anemi YOKTUR.. Hele; PFAPA ile yakindan uzaktan bile bir alakasi yok... Acaba; PFAPA ne anlama geliyor biliyorlarmi??? Pfapa ve Lenf bezleri ile iligili yazdiklarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|