Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Evde strep A testi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Evde strep A testi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kzy12 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 147
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kzy12 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Evde strep A testi
    Gönderim Zamanı: 11 Tem 2018 Saat 09:36
Hocam oglum 2012 dogumlu.pfapa dan supheleniyorlar.son 5 aydir ust uste ateslendi.butun yazilarnizi okudum.dekort vermeden once swap ve kultur yaptirmamizi soylediker.ben kortizon vermeden önce birde kendim emin olmak icin eve strep a testi aldim.talimatlara uyarak uyguladim.
1- bunu kendim uygulamaya calisarak ogluma zarar verirmiyim.cubukla beyazliklara degdirirken bastirmanin bir sakincasi varmi biraz bastirarak yaptim.
2- kitin icindeki ufak siseler ne ise yariyor hocam ( negatif kontrol pozitif kontrol)

Düzenleyen Kzy12 - 11 Tem 2018 Saat 10:00
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Tem 2018 Saat 19:06
Bogazdan "suruntu" alacaginiza, bu siselere cubugu daldirirsiniz… Ondan sonra, Test'i uygularsiniz...
Negatif Kontrol: Daima (-) sonuc verir,
Pozitif Kontrol : Daima (+) sonuc verir.. 

Illaki beyazliklara degdirilecek diye bir sey yok.. Bogaz sathina degdirmeniz yeterlidir. 

SAKIN; Bu konuda, ASLA Turk cocuk doktorlarina inanmayin... 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Tem 2018 Saat 19:07
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.