|
Evde strep A testi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Kzy12
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Evde strep A testiGönderim Zamanı: 11 Tem 2018 Saat 09:36 |
|
Hocam oglum 2012 dogumlu.pfapa dan supheleniyorlar.son 5 aydir ust uste ateslendi.butun yazilarnizi okudum.dekort vermeden once swap ve kultur yaptirmamizi soylediker.ben kortizon vermeden önce birde kendim emin olmak icin eve strep a testi aldim.talimatlara uyarak uyguladim.
1- bunu kendim uygulamaya calisarak ogluma zarar verirmiyim.cubukla beyazliklara degdirirken bastirmanin bir sakincasi varmi biraz bastirarak yaptim. 2- kitin icindeki ufak siseler ne ise yariyor hocam ( negatif kontrol pozitif kontrol) Düzenleyen Kzy12 - 11 Tem 2018 Saat 10:00 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Tem 2018 Saat 19:06 |
|
Bogazdan "suruntu" alacaginiza, bu siselere cubugu daldirirsiniz… Ondan sonra, Test'i uygularsiniz... Negatif Kontrol: Daima (-) sonuc verir, Pozitif Kontrol : Daima (+) sonuc verir.. Illaki beyazliklara degdirilecek diye bir sey yok.. Bogaz sathina degdirmeniz yeterlidir. SAKIN; Bu konuda, ASLA Turk cocuk doktorlarina inanmayin...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Tem 2018 Saat 19:07 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|