|
yemek yemiyor |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ELİF34
Üye
Kayıt Tarihi: 02 May 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: yemek yemiyorGönderim Zamanı: 02 May 2018 Saat 15:55 |
|
İyi günler benim 14 aylık kızım var hocam 3520 doğdu şuan 11 kilo kesinlikle ek gıda almıyor sadece anne sütü doktora götürdüm tahlil yaptırdım bişey yok aç bırak yer dedi ama yinede yediremedim. zorla yoksa vitaminsiz kalır dedi çok üzülüyorum ne yapmamı önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 May 2018 Saat 19:22 |
|
Zorunuz ne ?????? Benim 6 hastam; tam 2 sene SADECE, anne sutu ile cocuklarini besledi!! Sakin Turk doktorlarinin HEZEYANLARINA kanipta, "6 aydan sonra anne sutu bir ise yaramaz" yalanlarina kanmayin... Gittigi kadar gider, yetmedigi zaman da; ILK ONCE, "Kutu sutleri" vererek denersiniz. Sonra sirasi ile, Kahvalti (Sut+Peynir)Yogurt, Muhallebi denersiniz, bunlarin arkasindan da; acisiz tarhan, Suzme mercimek ve en son Yayla corbasini icer duruma gelince, her turlu "kiymali sebze" yemeklerinden, catal ezmesi seklinde verirsiniz. Oyle abuk-subuk, doktorlarin tarifine gore; Sebze corbalari veya diyetlerine sakin kanmayin..Evde nasil pisiyor ise oyle! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 May 2018 Saat 19:22 |
|
![]() |
|
ELİF34
Üye
Kayıt Tarihi: 02 May 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 May 2018 Saat 14:37 |
|
Çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|