|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
meliselaa
Üye
Kayıt Tarihi: 12 Ara 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı meliselaa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: rektal prolapsusGönderim Zamanı: 01 Tem 2017 Saat 00:17 |
|
Hocam merhaba 3 yasini 16 mayisda doldurmus kizimda dun aksam rektal prolapsus meydana geldi cocuk cerrahi anusden disari cikan rektumu iceri itti eve geldik 2 saat sonra tuvalete oturup ikininca ayni durum meydana geldi yine iceri itildi ayaga kalkinca kendi kendine iceri girmiyor mudahale gerekiyor korkudan ayakda yaptirmaya basladik zaman zaman keci pisligi gibi veya kabizlik sorunumuz oluyor yemeyen cocuk yemiyor krese gidiyor yemekle arasi yok 96cm 13.7kg dunden beri karnida sis kistik fibrozis ihtimaline karsi ter testi istendi kis boyu bitmeyen ice akinti oksurugumuz bitmedi hic inhaler vs kullanmadik agir ust solunum yolu enf.veya zature vs gecirmedi size danismadan haraket etmek istemedim yapilacak birsey yok kremi ilaci yok zamana duzelicek denildi o zamana kadar korkuylami yasayacagiz ya rektum anusden cikarsa diye yardiminizi rica ediyorum ne yapmaliyiz nasil bir yol izlemeliyiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Tem 2017 Saat 03:43 |
|
Rektal Prolapsus oldu diye; "Kistik Fibrosis"
dusunulmez!!. Kistik Fibrosisin, cok daha onemli ve oncelikli bulgulari vardir.. - Sarisin veya acik tenli olacak. Mavi gozlu olacak. - Gelisme geriligi olacak. - Cok sik "Solunum Yolu" hastaligi gecirecek.. Cikarsa; tekrar, kendiniz iceri iteceksiniz. DAHA BU SABAH KONUSULDU, hicmi okumuyorsunuz??? "
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Tem 2017 Saat 03:48 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|