|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deryameryem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deryameryem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mar 2017 Saat 22:43 |
Meraba hocam sizi iki senedr takip ediyorum iyki tanimisim hocam benim alti aylik kizim var iki ayliktan bu yana yanaginda koca bi leke kirmizilik var sivulce yara gibi sizin onerinzle ultralan kullank pomat ololnini bulamadik bir aydir falanda kollarunda cikmaya basladi once cild kavliyo kyruyo ondan sonra kirmizilk cikiyi dokror egzama dedi eger cigalirsa alerji testi yapalim dedi goturummi alerji olablrmi
|
|
SELAM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gonderin..
|
|
![]() |
|
deryameryem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deryameryem
Nasıl resim atılan bulamadım
|
|
SELAM
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deryameryem
![]() |
|
SELAM
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deryameryem
selamun aleykum hocam.boyle yüzünde yanağında ıkı kolunda dırseklerde cıkıyoo kıpkırmızı oluyo sonra kabuk baglıyo acık yara gıbı atopetaiık egzama dedı cıldıye dokr
toru hıpokort hametan avıl alerjı surubu verdıama hıc gecmıyo gogus bolgesınde sırtnda da çıkmaya kızarmaya basldı napcam nolur yardım edın yuzundekı gecıyoo ama sureklı kasıyo kanatıyor ultralanda kullandık.alerjı testı yaptıralımmı bu neden oluo nezamn geçer cıldıye altı yasına kadar gecmz dedı cok canım sıkıldı bıde bu tıp egzamalı cocklar ılerde kesın astım olur dedıı napalım yardm edın nolurr |
|
SELAM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her gun;Portakal-Mandalina suyu iciyorsa, once onlari kesin... 1- hametan hicbir ise yaramaz, cok aptalca verilmis bir krem. 2- Hipokort etki ediyorsa, kullanin... 3- Avil gerekmez... Astim olacak diye bir kaide yok!! ANCAK; devamli Antibiyotik kullanir ve asiri temiz bakarsaniz; olur..
Birakin, eli biraz topraga degsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|