|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
neslimovie
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı neslimovie
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sık idrar ve kan degerleriGönderim Zamanı: 07 Kas 2016 Saat 22:13 |
|
Kadir Bey, kolay gelsin. 4,5 yaşında kızım var. Bir yıl önce kardeşinin doğumu ile birlikte sık idrara çıkma sorunu yaşamıştık. İdrar ve kan tahlili, ultrason sonucu da normal çıkmıştı. Siz aseptik sistit olabilir yazmistiniz. Durum 6 ay kadar sonra yavaş yavaş düzelmişti. Ancak okula baslamamiz ile tekrarladı. Bazen 10 dakikada 6 kere gittiği oluyor. Her seferinde de yapıyor. Gece hiç kalkmiyor. Sabaha kadar tutabiliyor. Ben de çok yiprandim. İdrar ve kan tahlili yaptırdım tekrar.Pedagog ile de gorusuyorum. Sorunun kroniklesmesinden tedirginim.
1- Sizce çocuk üroloji bölümüne gotureyim mi? 2- Hgb yüksek çıktı sağlık ocağında yapılan testte. Ne yapmalıyım? Allah razı olsun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Kas 2016 Saat 18:12 |
|
1- Ayni hikaye... Hicbir hastaligi yok.. Aksamlari 1 olcek Atarax surup icirin.. Stres ile karsilastigi her durumda bunu tekrarlar.
2- IYE filan yok, sakin aksini soyleyenlere de inanmayin. 3- HGb icin bir sey gerekmez, bir muddet once, VIRAL bir hastalik gecirmis, kendiliginden duzelir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|