|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Hilallll
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: mama kıvamıGönderim Zamanı: 09 Kas 2015 Saat 21:53 |
|
Doktor bey;beslenme ile ilgili mesajlarınızın neredeyse tamamını okudum.
4 aylık bir oğlum var ve 1 haftadır çalışmaya başladım günlük 3-4 saat uzakta kalıyorum bu süre için sütümü sağarak beslemeyi düşündüm ama yeterli gelmedi(sağdığım zaman max.50 ml ) ek bişeyler vermek gerekti biz de evolvia marka mama aldık bugün annem ilk kez verdi yalnız 210 ml su için 7 ölçek olması gereken karışımı 110 ml su ile hazırlayarak vermiş.Oğlumun keyfi iyi rahat uyuyor ancak ben biraz tedirgin oldum ne gibi sorun oluşabilir ne yapmalıyız sizin süt tavsiyenizi biliyorum ama mama için değerlendirebilir misiniz?
|
|
|
........
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Kas 2015 Saat 07:08 |
|
Bu hatanin 1 defa yapilmasi ile; Pek bir sey olmaz, ama devamli bu sekilde beslenirse, zararli olur. Olsa olsa, camci macunu gibi kaka yapar, bol su icirin.
ayricada, 4 aydan sonra mamalara gerek kalmaz, kutu veya sise sutleri verilebilir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|