|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
özüdoğru
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: pişmemiş çubuk makarna yemiş.Gönderim Zamanı: 09 Kas 2015 Saat 12:48 |
|
Hocam kızım 48 aylık dün akşam çubuk makarna yapmamı istedi ve pişmemiş çubuk makarnadan 1 tane aldı eline verdim kalem yapacam dedi bununla ve içeri babasının yanına gitti. Ben mutfakta makarna yapmakla meşgulüm ama aklım onlarda hatta bu pişmemiş sert makarnayı bile yer diye aklımdan geçirdim ve içeri gittim makarna çubuğu nerde dememe kalmadı kızım yedim dedi tabi hemen babamızı suçladım neden sert makarnayı yemesine izin veriyorsun neticede ince çubuk makarna dişleriyle kırmış ama sivri ya hocam herhangi bir şekilde batma olayı olurmu ? evet takıntılı anneyim kabul ediyorum başka bir makarna çeşidi olsa dert değilde çubuk makarna ince ve uzun kürdan gibi neticede dişleriyle kırarak yemiş ama içim rahat değil boğaza yada bademciklere batma gibi bir hadise olurmu hocam ve ben bunu nasıl anlarım? Not : yıllar önce eşimin bademciğine kuru nane çöpü battı ve günlerce çıkarmaya uğraştı ordan takıntılım o nedenle bu soruyu sordum saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Kas 2015 Saat 18:41 |
|
Yerse, yer.. Ne olacakki!
Bir yerine batsa idi: " ...kuru nane çöpü battı ve günlerce çıkarmaya uğraştı " boyle ugrasir dururdu... Varmi kizinizda boyle bir ugrasma??? |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|