|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nil2007
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: BALIMLA"CAN OĞL Durum: Aktif Değil Puanlar: 854 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: bebeğim(oturma)Gönderim Zamanı: 13 Eki 2015 Saat 11:28 |
|
hocam iyi günler benim 4 aylık oğlum var bugün 4, ay aşılarını olduk oğlum 14/06/2015 4,344 kg boy 54 cm doğdu şuan 7,500kg 68 cm çoğunluğu anne sütü yetmediği zaman sadece 90cc mama veriyorum bu da herzaman olmuyor arada veriyorum.bugünkü aşıda sağlık ocağındaki dr oğlumun oturmak istediğini bende oturttuğumu söyledim koltuğun kenarında rahatça sadece koltuktan destek alarak oturabiliyor dr bey bu durumun çok erken olduğunu norolojik bir durum olabiceğini çocuk dr görsün dedi .benim sorum
1)bebeklerin altı aydan önce oturtulmasında bir sakınca varmıdr? 2)oğlumun bu durumu normalmidir yoksa norolojik bir sorun varmıdır? 3)benim sekiz yaşında kızım da var bir yaşından sonra heryıl d vit. ampül önermişsiniz ben kızıma şimdi versem olurmu şimdiye kadar hiç kullanmamıştım 4)hemşiremiz kalça çıkığı ultrasonuda istedi bir sorun olmadığını ama emin olmak için yaptırmamızı istedi yaptıralımmı sorularım biraz çok oldu kusura bakmayın hocam tek güvendiğim sizsiniz kızımı sizin sayenizde bu yaşına kadar bir kere olsun fazla ilaç almada n bu yaşa getirdim .sizin görüşleriniz benim için çok değerlidir teşekkürler
Düzenleyen nil2007 - 13 Eki 2015 Saat 12:22 |
|
![]() |
|
nil2007
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: BALIMLA"CAN OĞL Durum: Aktif Değil Puanlar: 854 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2015 Saat 12:20 |
|
hocam yazmayı unutmuşum bu ay kan damlası verildi 8. ayına kadar günde bir kere sekiz damla şeklinde diye söyledi hemşire hanım kullanayımmı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2015 Saat 20:15 |
|
1- Anlasiliyorki, Turk doktorlarinin; Tibbi bilgileri olmadigi gibi, Turkce bilgileri de yok...
- Cocuklar, 6 aydan evvel "oturamazlar" baska bir anlamdir.... - Cocuklarin 6. aydan evvel "oturtulmalari zararlidir", baska bir anlamdir.. Cocuklar, dogduklari gunden itibaren oturtulabilirler.. AMA, dengeleri gelismedigi icin, devrilirler, destek gerekir..Bu sekilde oturtulmalarinda, hicbir zarar yoktur. Turk doktorlari saniyorlarki, bebekler anne karninda, sirt ustu yatiyorlar ve dogarken, hic omurlarina baski olmadan, temassiz bir sekilde doguyorlar.. Eger, bu aptallarin sandigi gibi bir durum olsa idi, daha dogumda, ana rahmi bebegi iterken olurdu.. Anatomi bilmezler, Embryoloji bilmezler, Fizyoloji bilmezler, Fizyopatoloji dersi zaten 35 seneden beri Turk Tip fakultelerinde okutulmuyor.. SONUC: iste boyle keriz doktorlar ortaya cikarlar. Devletimiz, bu peydahladigi doktorlarla ne kadar ogunse azdir... 2-Norolojik sorun yoktur.. Hadise doktorun zir cahil olmasi sorunudur. 3- Hemen baslayin.. Bide bacaklarinin, ayakta ,hazir-ol da ciplak resmini gonderin. Ayak bilekleri ile dizlerinin ayni anda degmesi gerekir. Bu konu ile ilgili yazilari okuyun, resimlere bakin. 4- Erkeklerde, kalca cikigi, son derecede nadir olup, zaten kundak yapilmayanlarda da olmaz. Hemsirenin istegi; "Tamamen duygusal"!!! 5- SAKIN: Demir damlasini kullanmayin, hemen cope atin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Eki 2015 Saat 20:17 |
|
![]() |
|
nil2007
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Eki 2015 Saat 16:33 |
![]() |
|
nil2007
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Eki 2015 Saat 17:04 |
|
Hocam kuzımın resmi bir şey daha danışmak istiyorum oğlmda d vit. günde 3 damla olarak kullan dedi hemşire doz doğrumu.oğlum arada mama kullanıyorum onun yerine kutu süte başlasmmı annwe sütünün yanına oğlm dört aylık saygılar teşekürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Eki 2015 Saat 19:40 |
|
Kizinizin bacaklari DUZGUN.. Boyle kalmasi icin, her sene, 1 Ampul Dvit3 icirin.
Oglunuz, 4 ayi bitirdikten sonra, kutu sutlerine baslayabilir. Sakin mamaci doktorlarin, sut aleyhindeki sahtekarliklarina kanmayin. D vitaminini; gunde, bir seferde, 5 damla verin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|