|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aytulunoz
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aytulunoz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: hematalog demir eksikliğiGönderim Zamanı: 21 Eyl 2015 Saat 15:23 |
|
Kadir Bey,
gdpd eksikliği olan oğlumu, çocuk doktorumuzun tavsiyesi üzerine, hematoloğa götürdük. 12. ay kan değerleri: ferritin 57,7 ve demir 18,6 idi (yalnız ölçüm yapıldığında oğlum grip geçiriyordu) kendisi, g6pd eksikliği olanlarda demirin bu kadar düşük olamayacağını, nedeninin araştırmamız gerektiğini söyledi. ben de biraz endişelendim. sizin görüşünüz nedir? gerçekten g6pd eksikliği olan çocuklarda demir seviyesi bu kadar düşük olamaz mı? şimdiden teşekkürler saygılarımla, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2015 Saat 19:15 |
|
G6PD Teshisi alanlara, benim bildigim; bir liste verilir. Bu listedeki ilac ve gidalardan uzak durmak, yapilacak tek uygulamadir..
Kesin o "Ikili" doktor, ortak calisiyorlar.. Oradan kacin ve verilen listedeki, gida ve ilaclardan uzak durun, yapabileceginiz baska bir sey yok.. Yoksa sizi tavuk gibi yolarlar. Sahtekarliklari suradan belli; G6PD'nin ilk arazi, zaten ANEMIDIR!!! Siz kan sayimindaki HGB degerine bakin; HGB:10mg/dL'nin altinda ise, etli gidalarini arttirin. HGB:8mg/dL'nin altinda ise, Demir tedavisi verilir. NOKTA!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Eyl 2015 Saat 19:18 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|