|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2015 Saat 20:02 |
Hocam kızım 46 aylık kreşe gidiyor bu akşam bana kız arkadaşının gözüne doğru tokat attığını arkadaşının parmağının gözüne geldiğini söylüyor. tırnakları upuzundu kesmemiş diyor şimdi ben huylandım parmağı gözüne gelse mutlaka göz hassas olduğu için ya kızarıklık olur du gözü çizilse ışığa bakamazdı değil mi ? benim endişeleneceğim bir durum var mı ? Parmağı gözünün içine girdimi diyorum girdi diyor ağladın mı diyorum hayır diyor acıdı mı diyorum evet diyor bir şey olsa bir belirti mutlaka olur du değil mi ? Pazartesi öğretmenleriyle konuşacağım ama öncelikle bir aksilik olup olmadığını sizden öğreneyim çocuğu da çok sıkıştırmak istemiyorum beni yanlış yönlendirir bir şey olsa idi bir belirti olurdu değil mi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gozde; kizarma, yasarma ve/veya isiga bakamama yoksa, abartiyor demektir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|