|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemrecan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ara 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2015 Saat 15:22 |
Kadir hocam arkadaşımın oğlu için yazıyorum. Teknik bir arıza nedeniyle kendisi size ulaşamıyor. Oğlan 3,5 yaşında. Belirtiler : Düşürülemeyen yüksek ateş, ışığa bakamama, kusma, soğuk ayaklar, kulak ağrısı, baş ağrısı, ellerde avuç içinde kızarıklıklar. Hastalık ne olabilir? Ne yapabilirler? Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
cemrecan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ara 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agir bir Grip geciriyor, sakin atesini dusurmesinler.
Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
|
ebru432 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
Hocam kusura bakmayın tarayıcıdan kaynaklanan sebep yüzünden yazamadım size. Hastaligimizin bugün 5. Günü. Gece acile gittik kan tahlili yaptirdim. İlaç yazıldı. Sabah da uzman doktora gittik. Kültür yapamayiz ama s.pyogenes enfeksiyonu boğazı dedi. Sarmış dedi. Dedim iştahsızlık var ama hiç boğazı agrimiyor. His kaybı yapar dedi. İlk 10 günde tedavi edilmezse böbrek kalp hatta beyne bile yayılabilir dedi. Önceki gün yazılan ilaçlardan antibiyotik başlayın 48 saat içinde ateş düşmesi gerekli eğer dusmezse yine gelin dedi. Ben sizin yazilarinizdan WBC 17 üzeri olunca kullanın dediğinizi hatırladım ama foruma girip bakamadigim içinde inanarak başladım ilk kez yani 3 buçuk senedir. Ama dikkatimi çeken el içinde başlayan bu sabah da ayakta gördüğüm kırmızı deri altı lekeler. Resimleri ekliyorum değerlendirebilirsiniz sevinirim
|
|
![]() |
|
ebru432 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" ama s.pyogenes enfeksiyonu boğazı dedi. Sarmış dedi "
Bu sahis, doktor filan degil, resmen soytari!! Streptococcus Pyogenes olacak, hic atesi, bulanti ve kusmasi olmayacak... Ama "his kaybi" olacak... Dogrusu bu kadar komik bir sahtekari zor bulursunuz. Butun ilaclari, hemen kesin.. Hayatimda bu kadar palavra ilaci bir arada gormedim... Bu doktor; uzman filan degil, resmen aile hekimi... El,Ayak ve Agiz Hastaligina benziyor. Bu hastalik da, Grip gibi virutik oldugundan, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Alah yardimciniz olsun.. |
|
![]() |
|
Hocam zaten en büyük derdimiz ateş 5 gündür sürekli sayikliyor çocuk. Işık hassasiyeti var sürekli uyukluyor . Vücut cayır cayır ama ayaklar buz gibi. Baş ağrısı oluyor. İki kez kustu 1 kez de altına kaciracak kadar hızlı bir şekilde sıvı kaka yaptı. Karnım ağrıyor diyo. Kulak Ağrısı oluyor ara ara.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|