merhabalar benal hanım!
kızım 8.ayını yeni bitirdi.3700 doğdu ve şuan 9200kg boy 72.benim merak ettikllerim şunlar:sabah kahvaltısında biraz annesütü sağıyorum ve içine bir tatlı kş.pekmez,ceviz içi,sıvıyağ,bir ya da iki tane cicibebe koyup karıştırıyorum yanında bir gün beyaz peynir bir gün yumurta sarısı yediriyorum.yaptıığım bu karışım çok az oluyor sütü çok sağsam mama sulu oluyor katı olması için de fazla c.bebe eklemek istemiyorum hatta onu hiç kullanmak istemiyorum bunun yerine ne kullanabilirim,başka kahvaltısını çeşitlendirebileceğim gıdalar var mı?kızım için artık pastörize süt,uygun olacak yerlerde(muhallebi gibi) biraz şeker,un kullanabilirmiyim.ben öğlen katı sulu yemek veriyorum(tavuklu,balıklı,kıymalı dönüşümlü)yanında yoğurt ikindide meyve püresi ama içine biraz süt ve c.bbebekoymak zournda kalıyorum yemiyor çünkü akşam a tekrar sulu yemek veriyorum ve uykulardan önce de meme.ben hiç muhallebi vermedim acaba akşam yemeği yerine muhallebi mi vermeli miyim 7 -7.30 gibi yattığından araya sıkışacak bir durum da yok ne önerirsiniz.bi de bu beslenmeye göre çok az bezini pisletiyor.sabahları bir kere kaka yapıyor 6 saat arayla bakıyorum bezinie çok az ıslanmış oluyor acaba bu neden olabilir.
kusuruma bakmayın yine annelik endişelerinden dolayı uzun oldu teşekkürler kola y gelsin.
Düzenleyen freedom - 02 Şub 2008 Saat 23:01