|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maltin2s ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2015 Saat 13:13 |
Merhabalar Kadir Bey,
34 aylik oğlum pazartesi gününe geceden kusarak başladı. Gün boyu aralıklarla ne yese içse hepsini kustu. Gün ortasında ishal başladı. Daha önceki maillerde okuduğum için herhangi bi müdahelede bulunmadım. İstedikçe su verdim. Akşamüstü kusma kesildi akşam ateş başladı geceyi ateşli geçirdi, ateşe de müdahele etmedim. Ertesi gün durumu iyiydi. Ama bana bulaşmıştı ve çok halsiz olduğum için ilgilenemiyorum diye akşamında halasına gönderdim.iki gece orda kaldi. Ishal olarak 3 defa kakasini yapmis orda da onun haricinde genel durum iyi. Geldikten sonra vücudunda resimdeki gibi hafif kızarıklıklar farkettimde yüzünde de var aynı şekilde. Bugün bacaklarında da olmaya başlamış. Sol gözünde de hafif bi şişlik vardı. genel durum fena değil biraz halsiz gibi iştah daha tam açılmış değil. Bu durum hastalığın devamı mıdır? Yoksa başka bi başlangıç mıdır? Doktora götürüp kan testi falan yaptırsak mı? Fikrinizi almak istedim. http://hizliresim.com/n7Wn7a
Düzenleyen maltin2s - 22 May 2015 Saat 13:19 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ishali yapan mikrop, ayrica Allerji yapmis. Gunde 1 olcek (5ml) Zyrtec surup icirin, 3-4 gunde duzelir.
Oturun, oturdugunuz yerde, basiniza is acmayin. |
|
![]() |
|
maltin2s ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim Kadir bey,
söylediğiniz gibi bi kaç gün sonra kendiliğinden geçti döküntüler. Şimdi de iki gündür sol kulağının bir parmak kadar aşağısını göstererek acıyor diyor. Sürekli bir mızmızlık şikayet halinde değil ama elletmiyor acıyor diye de. Görüntüde net olmasa da hafif bir sislik var gibi ve elleyince hafif sert bi şişlik hissediliyor. Ne olabilir sizce?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya gecirdigi bir bogaz enfeksiyonu "beze" yapmistir; kendiliginden gecer.
Ya da; H3N2 gribi geciriyordur, bu Grip cinsi cok bogaz agrisi yapar. Buna da bir sey yapilmaz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|