|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ozlem_zakkum
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_zakkum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: tuhaf bir grip sankiGönderim Zamanı: 03 Mar 2015 Saat 16:12 |
|
kadir bey merhaba;
kızım 3,5 yaşında 105 cm boyu 19 kilo. 9 aydır kreşe gidiyor ve kreşe başlayalı ufak tefek rahatsızlıklar peşimizi bırakmıyor. bizde sizin verdiğiniz bilgiler ışığında hareket ediyoruz. kızımın bu seferki rahatsızlığı biraz tuhaf seyrettiğinden size yazma gereği duydum yardımcı olursanız çok sevinirim. 3 haftadır özellikle haftasonlarınade denk gelen kusma şikayeti var. ben bunu gün içinde babası ile evde yalnızken tükettiği çikolata pasta tarzı şeyleri hazmedememesine bağladım çünkü kusmanın yanısıra başka şikayeti olmadı. geçtiğimiz cumartesi akşamı karın ağrısı şikayeti başladı ve peşi sıra gece boyu 4 kere kustu. pazar günü 2 defa az miktarlarda ishal kaka yaptı gün içinde iştahsız ve halsizdi aile büyüklerinin de uyarmasıyla midesini üşüttüğünü düşündük. dün tüm gün ıhlamur, nane-limon çaylarıyla evde istirahat etti yalnız gece ateşi yükselmeye başladı ve burun akıntısı arttı. bugün eşim sağlık ocağına götürdü. doktor ciğerlerini dinlemiş. bunun ciğerleri dolmuş bademcikleri kızarmış siz nasıl anne babasınız niye bu çocuğu doktora götürmediniz diyerek esmiş gürlemiş ve benim küçücük kızıma aşağıdaki ilaçları yazmış. iğnelerden bir tanesini hemen muayenenin peşine vurmuşlar, eşim şurupları almış ama hiç birini kullanmadık kullanmayı da düşünmüyorum. değerlendirirseniz sevinirim hocam önerilerinizi bekliyorum. Teşhis: akut tonsillit
Düzenleyen ozlem_zakkum - 04 Mar 2015 Saat 00:22 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2015 Saat 01:57 |
|
1- Bu yasta; Akut tonsillit olmaz, uydurmus..
2- Nezle yaninda, kusma-ishal olmasi; Domuz Gribi lehinedir.. 3- Agizda pis bir koku ve dil ustunde pas yoksa, degil "IGNE" agizdan antibiyotik bile gerekmez. 4- SAKIN, O ignelerden tekini bile vurdurmayin, hepsini iade edin... 5- Cocugunuz bir cins Grip geciriyor, sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve COldMix kullanin, cok kusma olursa, Emedur100 fitil 2x1 kullanin... SAKIN; Suruplari dahi vermeyin... Allahin geri-zekalisi!!! Multisef ile Macrol'u beraber vermesinden, ne kadar aptal oldugu belli!!! |
|
![]() |
|
ozlem_zakkum
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_zakkum
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mar 2015 Saat 16:13 |
|
sizin gibi bir hocanın varlığını farkettiğim için gerçekten çok şanslı bir insanım. etrafımda küçük çocuğu olan tanıdığım herkese sizden bahsediyorum. yazılarınızdan öğrendiklerimi anlattığımda herkese mantıklı geliyor. sayenizde kızım ilaçsız ağır bir gribi atlatmak üzere. bugün itibariyle ateşi artık çıkmıyor, iştahı yerine geldi gibi, sadece burun akıntısı kaldı. eğer sizi tanımasaydım kızımın hala yapılması gereken 7 iğnesi bitirmesi gereken 3 şişe şurubu olacaktı. size ne kadar minnet duysam azdır iyiki varsınız teşekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Mar 2015 Saat 22:13 |
|
Okuyun ve etrafinizdakilerinde okumasini saglayin... Bilgiden bir zarar gelmez..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|