Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 4 aylık bebeğim emmek istemiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum4 aylık bebeğim emmek istemiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sule87 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sule87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 4 aylık bebeğim emmek istemiyor
    Gönderim Zamanı: 16 Şub 2015 Saat 23:06
merhaba doktor bey 15 ekim 2014 doğumlu bi oğlum var 3 aylık kontrolünde 6800 kg 62 cm idi 4 aylık kontrolüne henüz götürmedik. bebeğim yaklaşık 1- 1 buçuk aydır emmek istemiyor uyku sırasında yada uykuluyken emiyor uyanıkken kucağımda emme pozisyonunda asla durmuyor o yatarken bazen veriyorum öyle olunca arada alıyor ama genelde öyle de almıyor. gündüz fazla emmediği için gece o kalkmadığı halde ben uyanıp emziriyorum acaba doğru mu yapıyorum? birde 4 aylık bebeklerin kaç saat arayla ne kadar süre emmesi lazım? kakası sarı ve cıvık oluyor ve her emmesinden sonra genelde kaka yapıyor günde en az 4 kere kaka yapıyor. bu normal mi? ve elleri sürekli ağzında sürekli bir şeyleri emmeye çalışıyor emecek bişey bulamayınca sinirleniyor ama asla memeyi emmiyor. bu durumda ne yapmalıyım? ek gıdaya geçmek için 6 ayı beklemeli miyiz? ve hocam son olarak oturtmaya ne zaman başlamalıyız artık yavaş yavaş kucağımızda oturtabilir miyiz? çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2015 Saat 06:25
Zaten; 600gram fazla olmasi, istahsizligini izah eder. Normal calisan bunyelerde, asiri kilo alindiginda, istahi azaltan bir "fren" mekanizmasi vardir.. Olmayanlar obez oluyor. Aynen devam edin... Memeyi almayan bir bebege, nasil "Ek gida" vereceksiniz, hayret bir sey!!

Cocuklar dogduklari gunden itibaren oturtulabilirler.. Eski Turk doktorlarinin uydurmalarina kanmayin.. "Gegrek" diye bir sey yoktur... Uydurmadir. Osmanli'dan beri Turk doktorlarinin uydurmalari dunyaca meshurdur.
1- Teneke, Civi veya pas'in Tetanoz yaptigini Turkler uydurmustur.
2- Usutme ile hasta olunacagi,
3- Ceryanda kalinca hasta olunacagini,
4- Cephede yarliya su verilmeyecegini ( bu sayede kit olan su; olecek olanlara degil, savasacak olanlara saklanirdi)bunlar icat etmislerdir.
5- Suluk, Hacamat, kan aldirma gibi sacmaliklar hep bu eski doktorlarin uydurmalari idi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.