|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
srm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şub 2015 Saat 16:32 |
merhaba doktor bey,
kizim 18 aylik gecen hafta once balgamli hafif oksuruk basladi sonra iki gun atesten sonra balgamli yogun oksurugumuz devam etti aylik kontrolude vardi dr goturduk bronsiolit teshisi koydu ventolin, deloday, pedifen kullanmami soyledi ama eski yazilarinizi okuyunca bu ilaclarin gereksiz.ve yanlis oldugunu anladim. sorum su ventolin 4 gündür veriyorum hiriltisi ve yogun oksurugu devam ediyor ve elimi koyunca sirtindan hissediyorum hiriltisini ilaclari kessem ama ilaclar yuzunden cigerlere indiyse daha kotu olur mu? buarada ilac versemde serum fizyolojik coldmix bal vermeye devam ediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Ventolini kullanmayin.. Grip esnasinda, virusler asagiya inmesin diye, akcigerler, bronslari daraltirlar. Bu bir vucut savunmasidir. Doktor size kasten bir astim ilaci olan Ventolini vererek, bronslari genisletir ve birde yaninda, deloday, Aferin, Peditus gibi ilaclardan vererek oksurugu baskiladimi, 4-5 gun sonar, cocuk ayvayi yer.
Bu yapilan sahtekarligin: 1.Safhasidir.. Diger safhalari eski maillerden okuyun. Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|