|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
merve83
Üye
Kayıt Tarihi: 10 Oca 2015 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: yenidogan bronsiolitGönderim Zamanı: 10 Oca 2015 Saat 13:06 |
|
Doktor bey merhaba
2 aylik bebegimin burun tikanikligi ve oksuruk sebebi ile burnundan ornek alindi ve rsv pozitif cikti.bebegim 37 hafta 3 gunluk dogdu.cigerleri temiz bir iki gun takip edin hizli soluma ates olursa gelin dedi.dortte bir olcek asist verdi.ama kullanmadim.doktora da ilac yanlisi olmadigimi cok gerekli degilse kullanmak istemedigimi soyledim.o da takip edin oksuruk artarsa verirsiniz dedi.serum fizyolijik cold mix kullaniyoruz.cok kucuk oldugundan baska bir sey vermedim.limonlu bal verebilirmiyim.bebegim uykudayken rahat uyaninca oksurugu tikanikligi artiyordakikadaki soluk sayisi 55.acemilikten endiseliyim.oksuruk artar tikanma olur mu yapmam gerekn ilave birsey varmi yol gosterirmisiniz |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2015 Saat 18:10 |
|
SAKIN; Asist'i kullanmayin...
Limonlu bali bu yasta icirmeniz biraz zor. Sadece; Serum fiz kullanin.. Cok sikintisi olursa, basucuna; 2 damla ColdMix damlatin. Carsaf altinda, sicak su buhari uygulamasi da iyi gelir. |
|
![]() |
|
selamet
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Oca 2015 Saat 01:18 |
|
hocam bal konusunu forumda araştırdım,sizin yazarlar bölümünden de baktım ama bulamadım, ballı limon karışımı bebekler için uygun olmadığını söylüyorlar besin zehirlenmesi yapacağını söylüyorlar buna karşılık cevap veremiyorum,
1- bal 1 yaşın altındaki bebeklerde besin zehirlenmesi yaparmı,yapmazsa nasıl bir açıklaması vardır hocam 2- 4,5 aylık 35 haftalık doğan oğluma verebilirmiyim,yada ne zaman verebilirim 3- ballı limon veremezsem ,öksürük için başka alternatif ne olabilir hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Oca 2015 Saat 02:23 |
|
1- Bal, "Besin zehirlenmesi" yapmaz... Turk doktorlari, her konuda oldugu gibi, Bal konusunu da bilmezler.. Hicbirinin soylediklerine inanmayin...
2- Bal'in mikrop oldurucu etkisi oldugundan, enfeksiyonlarda kullanmaniz, her yas icin uygundur.. 3- Bazi ballar; tehlikelidir... -Dogu Karadenizde uretilen: "Deli bal" arilarin bal ozu topladiklari ciceklerin urettigi bir cins zehirdir.. Yazarlar kisminda, makalelerim arasinda var. Tekrar bakin. - Botilizmus: Turkiye'de Cumhuriyet kuruldugundan beri, tek bir "Botilizmus" vak'asi yoktur. - Allerjiler; Bu tip allerjiler, zamanla asiri miktarlarda alinirsa, 15-20 sene sonra gorulebilir... Bir bebek; tanimadigi bir maddeye karsi, Allerjik reaksiyon; GOSTEREMEZ.. Turk doktorlari, Allerji bahsi ile ilgili hicbir kitap okumadan, sozum ona bilgi sahibi olmuslardir... Sahtekar hocalarin anlattigi kisitli Allerji dersleri ile, iste boyle rezil olurlar.. 4- Bal; evde yoksa, veya iciremiyorsaniz; ayni isi, Mandalina-Portakal suyu da yapar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Oca 2015 Saat 02:25 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|