Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kakada kan
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKakada kan

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
masture Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı masture Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kakada kan
    Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 11:25
Merhaba doktor 3aylık bebeğim sadece anne sütü alıyor biraz gazlı bebek iki gündür uyku düzeni bozuldu rahatsızlık vardı gazdan An ettim kakası iki gün önce yeşilimsi gibiydi sonra sarıya döndü dün gece sapsarı sulu kaka yaptı ve az miktarda sümksü kan gelmiş çok korkuyorum karnı ağrıyor belli kıvranıyor çünkü doktora gitmektende korkuyom neden acaba
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120162
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 18:58
Cok yedirdiginiz icin oldu...Biraz beslenme aralarini acin, duzelir. Sanci olursa; kucaginiza alin, gaz cikarir gibi sirtina vurun.
SAKIN; Turkiye'de bunun icin doktora filan gitmeyin, Namussuz laboratuvarlar, ne hikmetse hemen; "Amip" gorurler" aptal doktorda inanip, Flagyl baslar...
AMAN HA!!! SAKIN HA!!
Yukarı Dön
masture Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 95
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı masture Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 21:26
Çok Sağol hocam zaten doktora gitmekten korkuyorum kusura bakmayın ama doğru düzgün doktor yok oturdum yerde gidince hemen kan testi ultırasun yaptırıyor ve 4 günlük bebeğe bile korkmadan antibiyotik yazıyorlar . Kızımı bu siteden size mesaj atarak büyüttüm hastalanınca . Şimdi oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyorum ama buranın özel hastaneleri bile hijyen açısından çok zayıf mecbur başka bir şehire gidip yaptıracam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120162
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 22:31
3 aylik bebege sunnet hic de iyi bir fikir degil... Unutmayinki, o yarali pipiden balasan kakalari siz temizleyeceksiniz... Benim tavsiyem:
Bekleyin; 7-9 yaslar arasinda yaptirin..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.