|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
alev-kerem
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 528 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: MS devit demir üzerine sorularımGönderim Zamanı: 28 Ara 2014 Saat 23:49 |
|
Hocam sizi bir yıldır takip ediyorum ve 11 aylık oğlumu
sayenizde sağlıkla büyütüyorum. 2- Hocam oğlum 14.01.2014te 3,5 kilo 51 cm doğdu. Şimdi 75 cm ve 10 kilo sizden okuduğum önerilerinizle hiç demir şurubu kullanmadım. hemoglobin: 13 (11,1-14,1 ref) ferritin 6,5 (24-336) transferrin saturasyonu %13 (20-50 ref) bu test hacettepede yapıldı. Ben sizden ferritin değerinin 6 ay -15 yaş 7-140 olduğunu biliyorum yani önemli olan hemoglobin dersiniz ancak saturasyon kafama takıldı bi de bize iki ay 10ar damla olarak surup önerdiler kullanmayayım değil mi hocam?Et güzel yiyor. 3-oğlumun 25-OH vitamin D değeri: 31,9 kış10-60 diyor. İlk ampulünü ocak ayında içireceğim. Başka uygulama gerekir mi? Teşekkürler saygılar hocam |
|
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2014 Saat 03:08 |
|
1- Tekrar; Serum 25(OH)seviyesine baktirsin. 100 uzeri zehirlenmeyi gosterir.
2- Bosverin... Sakin Demir ilaci vermeyin. Onlarin niyeti baska!!! 3- Gerekmez, her sene 1 ampul icirin.. Goruyorsunuz degilmi Turk Cocuk doktorlarinin zeka seviyelerini!!! Ben her sene 1 ampul derim, cok fazla bulurlar, kerizler kendileri Her ay verirler... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|