Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - iştahsızlık,boy ve kilo
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumiştahsızlık,boy ve kilo

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gülşen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 145
Mesajın Direkt Linki Konu: iştahsızlık,boy ve kilo
    Gönderim Zamanı: 25 Oca 2008 Saat 14:11
sevgili doktorcuğum kızım 8,5 aylık 6 ay sadece anne sütü aldı ek gıdalara geçtim ancak boy 73cm. kilo 8.250gr. doğum kilosu 3.500gr. beslenmesi:sabah 09:00 bir yumurtanın sarısı,3 çay kaşığı aç karnına pekmez,bir çay bardağı süt,içine az ekmek veya kek,12:00-13:00 arası bir kase çorba,14:00-16:30 uyku,17:00 civarı bir su bardağı günlük mayalanmış yoğurt(HERGÜN GÜNLÜK SÜT İLE PROBİYOTİK MAYA KULLANARAK MAYALIYORUM) 18:30-19:00 arası bir kase çorba,21:00 civarı pirinç unuyla muhallebi veriyorum.daha doğrusu vermeye çalışıyorum.biraz iştahsız bir bebek gece de 2-3 kez emmeye kalkıyor.gündüzleri uyumadan önce az da olsa mutlaka emiyor.meyve suyu fazla içmiyor.ara sıra elma püresi ve portakal suyu veriyorum.sizce doğru ve yeterli besliyor muyum? boy ve kilosu normal mi? H enüz hiç dişimiz çıkmadı hızlı emekleyebiliyor kendi oturup kalkabiliyor.tutunarak kalkıp sıralayabiliyor.Yanıtınız için şimdiden teşekkürler.İşlerinizde başarılar
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2008 Saat 09:55
Merhaba...
Bebeğinizin boyu kilosu ve motor gelişmesi normal. Doğru besleniyor. Peynir de verin. Pekmezi bir tatlı  kaşığı kullanın. Aç karına vermeyin. Dişi mutlaka çıkar. Endişe etmeyin. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.