Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - PROTEİN KAÇAĞI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumPROTEİN KAÇAĞI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
EZU Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı EZU Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: PROTEİN KAÇAĞI
    Gönderim Zamanı: 07 Ara 2014 Saat 21:36
HOCAM MERHABALAR
KIZIM 17 AYINI BİTİRMEK ÜZERE. SAYENİZDE HENÜZ DOKTOR VE İLAÇ YÜZÜ GÖRMEDİ. BU SIRALAR SIK GRİP GEÇİRMEYE BAŞLADI. TAM İYİLEŞTİ DERKEN TEKRAR GRİP BAŞLIYOR. YİNE KURTULDU GRİPTEN DEMİŞTİK Kİ İKİ GÜNDÜR ŞİDDETLİ ÖKSÜRÜK EŞLİĞİNDE ATEŞLENMEYE BAŞLADI. GECE ATEŞİ ÇOK YÜKSELİNCE GÜNDÜZ DOKTORA GÖTÜRDÜM. BOĞAZI KIZARIK CİĞERLERİ TEMİZ AKUT FARNJİT TEŞHİSİ İLE 
1-RHİNFANT NAZAL SPREY
2-PARANOX-S 120 MG. FİTİL
3-CLIACIL 150 CC 3*0.5
4-NOTUS 7,5 MG/5 ML 3*0,5

ATEŞİ YÜKSEK DİYE DE 1/3 NOVALJİN İ.M YAPTIR. 3 GÜNE KADER ATEŞ DÜŞMEZ İYİLEŞME OLMAZSA İĞNEYE BAŞLAYABİLİRİZ DEDİ. BEN İĞNEYİ YAPTIRMADIM.İLAÇLARI DA KULLANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.
ŞU AN ÖKSÜRÜK VE ATEŞİ DEVAM EDİYOR. NEFES SAYISINDA ARTIŞ VAR.BURUN AKINTISI DA VAR. HAFİF HIRILTI VAR. SİZ NE DERSİNİZ.

WBC :8.3 MCV :70
RBC :4,29 MCH :23,9
HGB :10,3 MCHC:34,20
HCT :30 RDW :16,4
PLT :324 MPV :6,9
PCT :225 PDW:11,9

%LYM:33.9 #LYM:28
%MON:10,3 #MON:0.8
%GRA:55,8 #GRA:4,7

BU ARADA HAFİF KANSIZLIĞI VAR.TEDAVİDEN SONRA KAN İLACI BAŞLARIZ DEDİ.
BOY:80 CM
KİLO:10KG 250GR
SAYGILAR....TEŞEKKÜRLER

HOCAM ATEŞİMİZİN 5.GÜNÜ VE HALE ATEŞLİYİZ. ÖKSÜRÜK BOĞMACA GİBİ SIKIŞTIRIYOR. ATEŞ GECELERİ DAHA DA YÜKSELİYOR. ÇOCUK NEŞESİZ İŞTAHSIZ. ÇOĞUNLUKLA YATIYOR. NEFES SAYISI 50 YE YAKIN ZATÜRREYE ÇEVİRİR Mİ?
AYRICA İDRAR TAHLİLİ YAPTIRDIM.
RENK :SARI
GÖRÜNÜM :BERRAK
GÖNDERİLEN MİKTAR:20 CC
DANSİTE :1010
PH :5.0
ÜROBİLİNOJEN:NEGATİF
PROTOİN :POZİTİF(+)
LÖKOSİT :POZİTİF(+++)
BLOOD :POZİTİF(++)
NİTRİT :NEGATİF
KETON :NEGATİF
BİLİRUBİN :NEGATİF
GLUKOZ :NEGATİF

NÖBETÇİ DOKTORA GÖSTERDİM PROTEİN KAÇAĞI VE KAN VAR CİDDİ BİR DURUM OLABİLİR ÇOCUK DOKTORU GÖRSÜN DEDİ. HOCAM ATEŞİNİN 5 GÜNDÜR DÜŞMEMESİ BUNDAN OLABİLİR Mİ? AŞIRI ÖKSÜRÜĞÜMÜZ VE HALSİZLİK VAR. ÖKSÜRÜRKEN CİĞERLERİ SÖKÜLECEK GİBİ ÖKSÜRÜYOR. ZATÜRREOLACAK DİYE KORKUYORUM.İLAÇ KULLANMIYORUZ. BAL LİMON YETERLİ Mİ? YARDIMCI OLUN HOCAM HERKES İLAÇ KULLANMIYORUM DİYE ÜZERİME GELİYOR.DARDAYIM.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120774
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2014 Saat 00:06
GRIP geciriyor. En az;5 gun atesiniz olacak...
%MON; cok yuksek... Eger gene virutik bir hastalik olan; Enfeksiyoz Mononukleoz ise; 7 gun atesi olur.
Gittiginiz, gerzek doktorlara bir sorun bakalim: WBC:8.3 (cok dusuk) ve %MONO:10.3 (cok yuksek) olmasi onlara bir sey ifade ediyormu imis???

Buyuk bir ihtimal ile Enfeksiyoz Mononukleoz, bazi hastalarda "Hayal ve KLabus gormeler" olabilir, sakin telas etmeyin, selim bir durum olup, ilacsiz, kendiliginden gecer.
Antibiyotik alanlarda DOKUNTU olma ihtimali cok artar... Aptal bunlar ya!!! Hicbir sey bildikler, anladiklari yok... Utanmasalar, bunada; Allerji derler..

Idrarina; iyilestiginde tekrar bakin, sonucu gorecegiz...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Ara 2014 Saat 00:07
Yukarı Dön
EZU Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı EZU Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2014 Saat 00:49
Hocam ilaç kullanmamak bir araz bırakır mı?Zira öksürük çok yoruyor çocuğu içi kopacak gibi öksürüyor. Kusura bakmayın korkuyorum.Teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120774
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2014 Saat 00:57
Limonlu bal verin... SAKIN oksurugu kesecek ilac KULLANMAYIN...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.