Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hocam acil yardım(öksürük)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhocam acil yardım(öksürük)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bayanturuncu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bayanturuncu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: hocam acil yardım(öksürük)
    Gönderim Zamanı: 20 Kas 2014 Saat 23:56
hocam merhabalar. 34 aylık kızım var. ekimde kreşe başladı ve hastalandı. öksürük ateş balgamlı kusma.önce acile uzman çocuk doktoruna gösterdik bademcik iltihabı dedi. bir sürü ilaç bricancyl, agumentin, assist, pedifen verdi.kullandık geömedi. derken bir  dra gittik astım dedi. o da ventolin assist verdi singulair verdi geçmedi. daha sonraki hafat başka bir dr bişey olmaz bir ay yuvaya gitmesin enfeksiyon kapmasın dedi. ventolini filan kesin dedi. kulakta iltihap var diye antibiyotik verdi kullandık ve singulaire devam dedi. yine geçmedi. astım heralde dedik hop o dra. kan tahlili ciğer röntgeni ve astım işte dedi. teşhis de akut bronşit yazıyo bu arada dişler çıkıyor yine antibiyotik ventolin hava cihazı pulmicort assist ve 2. gün bugün çocuğun gözler bayık sayıklıyor ve çok zor durumdayım. güvenimşz kalmadı 3 gündür izinliyim kendim bakıyorum yardım edin.
( WBc 10.72 K/uL, HCT 36.41, LYM 3.57=
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120196
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2014 Saat 04:26
1- Bu yasta; "Izole" bademcik iltihabi olmaz, iyi salamis... Olsa idi; ATES yaninda; agizda cok pis bir koku ve dilinde kalin bir pas tabakasi olurdu..WBC:15.5'dan cok daha yuksek olurdu..
2- SAKIN; Asist kullanmayin, Bronsalarda spazm yapar, daha kotu olur, 4-5 gun sonrada hiriltilar baslar, ondan sonrasi zaten, :"yok Astim, Yok bronsit" diye kaziklanma safhasidir.
3- SAKIN: Ventolin kullanmayin. bu yasta carpinti ve cocukta sikintiya sebep olur.
4- Obur doktorun; Astim teshisi; kullandiginiz ilaclar yuzunden olusan, "sahte bir Astim" halidir. ilaclari kesin duzelir..
5- Bu SAHTEKAR doktorlara inandiginiz surece, ve bu ilaclari kullandiginiz surece, cocugunuz asla iyilesmeyecek... Bu SAHTEKARLIKLARI kasten yapiyorlar, en sonunda bir gece ambulanslarla hastanelere, "hava almaya" gideceksiniz..
Eski mailleri okuyun, bu sahtekarlarin nasil calistiklarini anlattim.. Siz ilk degilsiniz..
WBC:10.72 olmasi zaten hastaligin; Antibiyotik GEREKTIRMEYEN, Gripal bir enfeksiyon oldugunu gosteriyor.

Cok okumaniz lazim, cok... Onunuzde boyle hastalikli gececek; 2 seneniz daha var... Bu kaziklari yemeye devam ederseniz, bu SAHTEKAR doktorlarin ellerinde, cocugunuz helak olur..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Kas 2014 Saat 04:29
Yukarı Dön
bayanturuncu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bayanturuncu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2014 Saat 13:51
hocam Allah razı olsun pazartesi için başka drdan randevu almıştım ama gitmeyeceğim. o zaman bal limon zencefil verip dinlendiryorum ve de cold mix. serum fizyolojikle temizleyceğim. başka bir şeye gerek yok sanırım. çok saolun bir de kreşten almamı önermezsiniz heralde bu şekilde bağışıklık kazanacak yanlış mı düşünüyorum. alerjik bir hali olduğunu nasıl anlarım? Saolun inanın çok mutlu oldum iyi ki sizin gibi insanlar var.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120196
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2014 Saat 22:24
Bu yasta allerjiler; son derecede nadirdir.. Siz bakmayin Turk doktorlarinin Allerji hezeyanlarina...
Kresten filan da almayin.. aynen okumaya devam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.