|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
emerlike
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: D vitamini kullanimi ve kabizlikGönderim Zamanı: 18 Kas 2014 Saat 01:29 |
|
Kadir bey kolay gelsin benim 2.5 aylik oglim
Var.10 gun oncesine kadar kaka yapmamizda Bir problem yokken 10-15 gundur 6gunde 1yapmaya basladi kakasi sivi ve kivamlo Sari renkte..sadece anne sutu aliyor..doktorumuz normal olmadigini soyledi.. Keyfi gayet iyi kizarma ve ikinma yok..gunde 4-5 kere kaka yapan bu cocuktaki ani degisikligi neye borcluyuz acaba Birde D vitamini veriyorum ama vermek istemiorm sizce sartmi wermemiz..kesin eksikmidir D vitamini tesekkur ederim Bu arada dogum boyumuz 53 santim kilo 3500 gram. Su an 63 santim kilo 6700 gram... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Kas 2014 Saat 06:46 |
|
Bu yasta boyledir. Iyi bir doktorunuz varki sizi; makaraya sarmamis... Baska bir doktor olsa idi, ne verilmedik Ilaclar, ne yapilmadik Kolonoskopiler kalirdi...
Ilk 1 sene, Dvitamini vermeye; MECBURSUNUZ... Damla veriyorsaniz, Dvit3 damla: 5 damla/gun verilecek... Bu konudaki mailleri okuyun. Gelismesini; ilk sayfadaki, "Persentil hesaplama" cetvelinden takip edin. |
|
![]() |
|
emerlike
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Kas 2014 Saat 11:45 |
|
Tesekkur ederim hocam cevabiniz icin lakin doktorumuz kabizligi didiklemeye kararli ''sadece anne sutu aliyor,gelisimi gayet iyi, troitlerde bi sorun yok, olsa topuktan cikardi hersey normal neden kabiz oluyor ''diye dun 15 dakika telefonda konustik..anne sutu alanlarda 10 gune kadar normal deniyor hocam dedim..oda 10 gune kadar beklenebilir ama normal degil cocugunuz tibben kabiz dedi..tekrar 6gune cikarsa kaka durumu haber edin lutfen dedi..haber edip etmemekte kararsizim gereksiz bi suru tahlil yapmasindan korkuyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Kas 2014 Saat 20:51 |
|
Kabizlik diye: SERT KAKAYA DENIR... Gec yapmaya degil....
Bu ayda rahat oldugu surece, siz karismayin, isterse, 15 gunde 1 yapar.. Siz ancak; ikinip-ikinip yapamadiginda mudahale edin... Iyi sabirli bir doktorunuz varmis.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|