Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - şalazyon
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumşalazyon

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 271
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: şalazyon
    Gönderim Zamanı: 01 Eki 2014 Saat 14:45
Hocam merhaba kizim iki yasinda gozunde arpacik olmadan göz kapaginda biranda kizariklik belirdi ve pironc buyukluginde sisti goz icinde kizariklik akma capak yok ardindan goz doktoruna gittik şalazyon dedi ve ardindan gozkapaginin ic kismini cevirdiginde deiconde uc vermis sivilcemsi goruntu vardi doktor netira damla ve tobrex pomad verdi 3 hafta boyunca kullanmam gerektiğini sicak kompresle masaj onerdi eger gecmezse anesteziyle ameliyat dedi netten arastiridim.kadariyla ilacla hic geçenine rastlamadim cogu ameliyatli ce cocuklarda sık olan bir olgu degil sanirim neuapmaliyim hicam operasyon istemiyorum neyapmaliyim baska yomtemi varmidir
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118683
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eki 2014 Saat 01:37
Benim de bildigim, ilaclarla gecmez. Bana kalirsa, Bayram oncesi oldugundan, ameliyat yapmak istemediler. Bayram gecsin, hemen ameliyata alirlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.