|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
elifck
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ateş ve emzirme(kendim)Gönderim Zamanı: 03 Tem 2014 Saat 22:37 |
|
1.hocam mrb bu gün akşam saatlerinde ateşim çıktı vücudum kırgın ve başım sanki zongluyor.ve sol göysüme bastırdıgım zaman agrıyor acaba sütümde bir sey varmıdır sol göysümü verebilirmiyim(bu arada kızım 5ay 8günlük.
2.hocam kızıma ara ara birseyler vermeye başladım peynir, yumurta ,meyve püresi ,baharatsız ve acısız yemeklerden az az tattırıyorum .su vermeme gerek varmı .bezini açtıgım zaman az idrar yapıyor gibi sabahtan akşama hiç altını açmasam anca doluyo bezi???teşkkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Tem 2014 Saat 09:35 |
|
1- Bilhassa emzirmeniz SART... Ates etkisi ile metabolizma hizlanir ve sut yapimi artar.. Emzirmezseniz, basiniz derde girer..
2- Suyu teklif edin, ihtiyaci varsa, icer, yoksa icmez..Ek gidalarda, SAKIN acele etmeyin, ancak anne sutunden yer kalirsa teklif edin. |
|
![]() |
|
elifck
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Tem 2014 Saat 10:29 |
|
hocam gecen ay kilo almamıştık 6 kiloydu o yüzden başladım verdiklerimi yiyor reddetmiyor tabiki cok cok emzırmeye gayret ediyorum teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Tem 2014 Saat 18:59 |
|
Anne sutunun ustune, alabildigi kadar alsin, hic mahsuru yoktur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|