|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ÖMERİM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haz 2014 Saat 14:40 |
Hocam benim su an tam 16 aylik bi oglum var size yazmistim dvit verdikten sonra dizlerinin ustunde duramiyodu emeklemeye baslamisti eklem yerlerinden gelen sesler gitti demistim siz de d vitamini eksikliginin cok farkli eksikliklere yol acacagini soylemistiniz su an tam alti ay gecti d vit ampul vermemin uzerinden ben soyledigimde verin demistiniz simdi vermeli miyim hocam oglumun ayak bilekleri kalin bunun da d vitaminiyle ilgisi var mi simdiden cok tesekkur ederim iyi gunler dilerim hocam
|
|
ömer
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gormeden sizin tarifiniz ile olmaz...Resim gonderebilirmisiniz?
|
|
![]() |
|
ÖMERİM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam resim göndermeyi yapamadım ama annemin kardeşimin ayak bilekleri çok kalın oğlum da aynı kardeşime benziyor ayakları çok tombul sanki bilekleri de ona benziyor gibi kalın olmasını istemiyorum hocam bunun sebebi d vitamini eksikliği midir 6 ay oldu d vit ampul vereli emeklemek isterdi ama dizlerinin üstünde duramazdı çok farketti bir hafta geçmeden emeklemeye başladı bacakları yamuktu düzeldi hocam senede bir defa mı vermeliyim yoksa 6 ayda bir mi kusurabakmayın vaktinizi aldım resim de gönderemedim sizi çok seviyoruz cevabınız için teşekkürler şimdiden
|
|
ömer
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 ay gecti ise, 1 ampul daha icirin, yeter. Bu yaz bol gunes gorsun, kis basinda tekrar degerlendirilir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|