|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
özüdoğru
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Dondurma hk.Gönderim Zamanı: 11 Haz 2014 Saat 09:09 |
|
Hocam kızım 30 aylık. Ben hiç dondurma yedirmedim ama artık reklamlarda görünce markasını adını herşeyi biliyor ve istiyor. Pazar günü babası parktan eve getiremeyince dondurma külahına çok az kaşık ucuyla dondurma koydurmuş ve al dondurma diye kandırıp eve getirdi. ben eşime çok kızdım sade külahı verseydin neden dondurma koydurdun diye. Eşimde çok az 1 tatlı kaşığı kadar dedi gelmedi ne yapayım dedi. Evet dondurma yiyecek ama steril şartlarda yapılmış dondurma bademciklerde iltahapa neden olduğu için ben güvenilir markalara ve taze dondurma yemesine özen gösteriyorum. Süt kalitesi iyi olmayan ve steril yapılmayan dondurma bademciği şişirir değil mi? yanlış bilgiye sahip değilim umarım. Çocuklarımıza dondurma yedirirken neye dikkat edelim bilgilendirirseniz sevinirim saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Haz 2014 Saat 09:48 |
|
Eski insanlar, cocuk sevmezlerdi. Masraf cikaracak her bir seyde, cocuklari korkuturlardi. Gunumuz insanlarinin cogunda,hala cocuk sevgisizligi vardir.Cocugun yedigi ictigi goze batar...
- Dondurma yasak; bogazin agrir. (Bogaz enfeksiyonu yapan butun bakteriler; Gram(+) bakterilerdeir ve soguga karsi son derecde hassastirlar. BIR TEK; ishal yapan Gram(-) ler yasayabilir. - Cukulata yasak, karacigeri hasta olur. Bir tek Wilson Sirozu denilen hastalikta, :Bakir metabolizmasi" bozuk olanlarda dokunur.. Ben meslek hayatim boyunca, tek bir vak'a bile gormedim... - Yemegi az, ekmegi cok ye, karnin doysun - Peynir cok yeme "Kurt yapar"... - Sucuk-pastirma cig yenmez, kurt yapar.. Gordugunuz gibi, ucuz bir gidanin cocuklara dokundugu hic gorulmus-duyulmus degildir. Cocuklarina onem vermeyen topluluklarin gelismelerine IMKAN YOKTUR. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|