Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geniz eti ve bademcik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGeniz eti ve bademcik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceydar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ceydar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geniz eti ve bademcik
    Gönderim Zamanı: 10 Haz 2014 Saat 23:54
Kadir Bey iyi günler. Forumda geniz eti ile ilgili çoğu yazıyı okudum.
Izmirden yazıyorum. Benim oğlum 4 yaşında boyu kilosu gayet iyi.
40 günlükken bronşit geçerdi 3 gün hastanede kaldı.
2 ay öncede hsp (kılcal damar tıkanıklığı) ile on gün
Hastanede yattık. En hafif şekilde atlattığımızı söyledi
Doktorlar. Tedavi almadı sadece gözetim altında tutuldu.
Doğduğundan beri hasta olunca bir burun tıkanıklığı yaşıyor ve kolay
Geçmiyor gribi öksürüğü. En son hastaneden çıktığımızdan beri
De tıkanık. Çoğu Geceleri horluyor. Aylık kontrolde Röntgen çekildik
Bademcik ve geniz eti alınmalı dedi behçet uz da bir kbb Dr.
Özel hastanede de aynı şeyi söylediler. Dikkate almamıştım. Alternatif bir tedavisi
Yok mu :(
hemen hemen hergün tuzlu su.
Yukarı Dön
ceydar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ceydar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2014 Saat 00:06
Hatta devlet hastanesinde ki doktora beklesek geçermi dedim.
"Bakın günde elli hasta geliyor ameliyat olacağız diye hepsini geri çeviriyorum.
Sizin çocuğunuzun ihtiyacı var" dedi. Bademcikte olması gerektiğinden büyükmüş geniz etide çok büyükmüş. Açık olmadı gereken yok incecik çizgi halinde röntgende :(
Başka bir çözümü yok mu? Ben kendimde olmuşum küçülmen hala
Hasta olsam ciğerlerime iner soğuk.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118572
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2014 Saat 09:25
Bu yastaki her cocukta, kres/yuva basladiginda, olan bir hadisedir. Bu yastaki bir cocuk,henuz kendi "Bagisiklik maddelerini" olusturamamis oldugundan, her mikrop alista "Lenfatik sisten: is gordugunden, birer Lenf bezi olan Bademcikler ve Geniz eti'de, digger Lenf bezleri gibi buyurler. Zamanla, "bagisiklik maddeleri" cogalip, mikroplarla mucadele etmeye basladiklarinda, Lenf sistemi istirahata cekilir, ve kuculurler.. SAKIN, ameliyat yaptirmayin..
Uyduruyor, kimseyide geri cevirdikleri filan yok.. Geri cevirdikleri,ayrica odeme yapamayacak olan; fakir-fukara takimidir...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Haz 2014 Saat 09:26
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.