|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceydar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haz 2014 Saat 23:54 |
Kadir Bey iyi günler. Forumda geniz eti ile ilgili çoğu yazıyı okudum.
Izmirden yazıyorum. Benim oğlum 4 yaşında boyu kilosu gayet iyi. 40 günlükken bronşit geçerdi 3 gün hastanede kaldı. 2 ay öncede hsp (kılcal damar tıkanıklığı) ile on gün Hastanede yattık. En hafif şekilde atlattığımızı söyledi Doktorlar. Tedavi almadı sadece gözetim altında tutuldu. Doğduğundan beri hasta olunca bir burun tıkanıklığı yaşıyor ve kolay Geçmiyor gribi öksürüğü. En son hastaneden çıktığımızdan beri De tıkanık. Çoğu Geceleri horluyor. Aylık kontrolde Röntgen çekildik Bademcik ve geniz eti alınmalı dedi behçet uz da bir kbb Dr. Özel hastanede de aynı şeyi söylediler. Dikkate almamıştım. Alternatif bir tedavisi Yok mu :( hemen hemen hergün tuzlu su. |
|
![]() |
|
ceydar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hatta devlet hastanesinde ki doktora beklesek geçermi dedim.
"Bakın günde elli hasta geliyor ameliyat olacağız diye hepsini geri çeviriyorum. Sizin çocuğunuzun ihtiyacı var" dedi. Bademcikte olması gerektiğinden büyükmüş geniz etide çok büyükmüş. Açık olmadı gereken yok incecik çizgi halinde röntgende :( Başka bir çözümü yok mu? Ben kendimde olmuşum küçülmen hala Hasta olsam ciğerlerime iner soğuk. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yastaki her cocukta, kres/yuva basladiginda, olan bir hadisedir. Bu yastaki bir cocuk,henuz kendi "Bagisiklik maddelerini" olusturamamis oldugundan, her mikrop alista "Lenfatik sisten: is gordugunden, birer Lenf bezi olan Bademcikler ve Geniz eti'de, digger Lenf bezleri gibi buyurler. Zamanla, "bagisiklik maddeleri" cogalip, mikroplarla mucadele etmeye basladiklarinda, Lenf sistemi istirahata cekilir, ve kuculurler.. SAKIN, ameliyat yaptirmayin..
Uyduruyor, kimseyide geri cevirdikleri filan yok.. Geri cevirdikleri,ayrica odeme yapamayacak olan; fakir-fukara takimidir... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Haz 2014 Saat 09:26 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|